Zlatan självsäker inför Champions League returen mellan Milan och Real Madrid

Av Annika Hersten på 4:40PM GMT 2 Nov 2010
Positiv Zlatan inför returmötet mellan Milan och Real Madrid

Trots en förlust i det första mötet mellan dessa två storlag, är Zlatan Imbrahimovic självsäker inför det stundande returmötet i morgon, onsdagen den 3 november. Zlatan och hans Milan söker revansch efter det senaste mötet och ska visa sina ärkerivaler att de är lika starka som Real Madrid, om inte ännu starkare även.

Zlatans syn för det förra mötet som spelades för två veckor sedan är att Real var det bättre laget av de två och att hans eget lag lämnade mycket att förbättra, något som inte tränaren Allegri nödvändigtvis håller med om. Han menade på att han inte hade för avsikt att göra några större förändringar inför returmötet och att hans mannar spelade trots allt bra, även om det blev en förlust. Zlatan menade på att hans lag spelade slött och lät sig domineras av motståndarna. Av den anledningen skulle han se att det genomförs en del förändringar för att få fart på killarna och säkra en seger.

Spelbolaget ställer också Real Madrid som favorit i returmötet, efter den inledande seger och spelar spanjorerna till 2,40. En seger för italienarna med Zlatan i spetsen, skulle betala 3,05 och där ett oavgjort resultat betalar något högre, till 3,25

I en presskonferens inför returmötet i detta Champions League event säger Zlatan att de måste göra tvärt emot vad de gjorde under första mötet. I returmötet hemma på San Siro måste AC Milan nu ta saker och ting i egna händer om de vill avancera från åttondelsfinalen i Champions League. Och med en Zlatan som är i storform just nu, med ännu ett mål i deras senaste match, finns det alla möjligheter i världen att Milan ska lyckas ta hem matchen! Vi väljer därför att sätta våra kort på AC Milan till oddset 3,05!

Det ska dock tilläggas att Real Madrid, inför årets Champions League säsong stod som andrahandsfavorit till titeln, bakom förhandstippade

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS