Zlatan lånas ut från Barcelona till Milan i ett år

Av Marcus Larsson på 10:07AM GMT 31 Aug 2010
Zlatan lånas ut från Barcelona till Milan i ett år
Sportbladet

Det som många gått och spekulerat om under en tid nu, och som det skrivits om i media, har nu Zlatan Ibrahimovic och AC Milan ingått ett avtal och Zlatan har skrivit på för övergången från Barcelona till Milan, även om det ursprungligen handlar om en utlåning från Barcelona till Milan under ett år. Nyheten presenterades igår. I ett uttalande från Milans vice kommunikationsdirektör, Giuseppe Sapienza:

– Allt är underskrivit och allt är klart.

Zlatan Ibrahimovic genomgick under gårdagen omfattande medicinska undersökningar hos Milan inför övergången från Barcelona. Redan i förrgår presenterades svensken på San Siro för sin nya hemmapublik men kontraktsskrivningen var alltså planerad först till i går. Enligt avtalet som slutits lånar Barcelona ut Ibrahimovic till Milan under ett års tid men ger också Milan möjligheten att köpa loss Zlatan när detta år löpt ut.

Förhoppningen var från början att 28-åringen skulle hinna till landslagets träning på Råsunda klockan 18:00 igår men proceduren på San Siro drog ut på tiden och på eftermiddagen, kort efter beskedet från Milan, lämnade Zlatans träningsanläggning strax efter 16-tiden, för att sätta sig på flyget till Sverige. Nu bekräftar också klubben att allting gått bra och att svensken under gårdagseftermiddagen satte sin signatur på det sista avtalet med den italienska klubben.

Igår flög Ibrahimovic till Stockholm för att under kvällen ansluta till landslaget. På fredag väntar sedan EM-kval mot Ungern på Råsunda. Därefter är Zlatan förväntad att återvända ner till Milan och ansluta sig till laget, för att inte tala om att ordna med flytten av alla privata detaljer från Barcelona till Milan.

BEGE DIG ÖVER TILL LADBROKES OM DU VILL SPELA PÅ ZLATANS FRAMTIDA MATCHER I AC MILAN.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS