Woods chanser att ta hem de tre följande Majors

Av Marcus Larsson på 12:23AM GMT 20 Apr 2008
Woods chanser att ta hem de tre följande Majors
fishemu

Världens bästa golfspelare Tiger Woods har oddset 7/1 för att vinna de tre återstående Majors denna säsong, efter att hans Grand Slam-drömmar krossades då han tog hem andra plats i US Masters.

Woods har nu oddset 2/1 för att inte alls vinna någon Major i år, 7/4 för att vinna en, och 9/4 för att ta hem två eller tre vinster denna säsong. I Augusta blev Woods slagen av sydafrikas Trevor Immelman, som startade tävlingen med oddset 100/1. Hans vinst gladde åtminstone spelbolagen.

"Vi var mycket nöjda med resultaten, förutom kanske då vi fått in ett vad på 2,000£ på att Brandt Snedeker skulle bli den bästa amerikanen i tävlingen. Det största förlorande vadet vi såg var 35,000£ på Woods seger", sade William Hills talesman Graham Sharpe.

"Det passade mycket bra att Woods kom in på andra plats, för hans odds var alltid för korta för att backas each-way, och vi sänkte Immelman till 100/1 (från 66/1) i början av turneringen då vi knappt fick in några vad alls på honom".

"Det bästa är att Tiger förlorat sina chanser att ta hem en Grand Slam, så vi behöver inte längre vara nervösa över att kanske vara tvungna att betala ut sexsiffriga summor", sade Stevens.

William Hill ger Woods oddset 11/10 för att vinna US Open i Torrey Pines i juni, 2/1 för att ta hem Open i Royal Birkdale, och 6/4 för att vinna USPGA i Oakland Hills, trots att han inte kan spela på sex veckor på grund av en knäoperation. VCBet ger Tiger 15/8 för att vinna nästa års US Masters.

"Det är antagligen orättvist att säga att Tigers framträdande varit en besvikelse, men vi har blivit vana vid att förvänta oss mera av honom", sade en talesman för VCBet.

"Han kunde helt enkelt inte lyfta sitt spel till en högre nivå den sista dagen, men vi klagar inte för det besparade oss en hel del pengar. Angående Augusta 2009 anser vi att 15/8 är bra i detta skede, men det kan komma att se stort ut i april nästa år".

Den bäst prissatta europeiska spelaren Padraig Harrington ligger på 25/1, följd av Justin Rose på 33/1. "Harrington gjorde en normal insats, och förtjänar att vara den ledande européen i Majors".

totesport erbjuder 14/1 för att britten Harrington tar på sig "Green Jacket", det vill säga vinner turneringen, nästa år. Paul Petrie, talesman för totesport, sade: "Vi har sett en hel del unga britter som inte klarat av att ta hem vinsten. Förhoppningsvis kommer de alla tillbaka med mera krafter nästa år".

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS