Wimbledon 2012 - Nadal ute, Federer vidare, Ladbrokes ger er oddsen

Av Marcus Larsson på 10:55PM GMT 30 Jun 2012
Wimbledon 2012 - Dags för omgång fyra

Rafael Nadal gick in som storfavorit, den största av alla inför den andra omgången till Ladbrokes odds 1,01 på att han skulle slå 100 rankade tjecken Lukas Rosol, en spelare som spelades till 26 gånger pengarna innan matchen i omgång 2. Nu skulle Rosols segern sitta långt inne och det skulle kräva fem set innan han kunde knyta ihop matchen. Bakom segern stod tjeckens tunga serve och baklinje spel, något som blev för mycket att hantera för spanjoren. Efter den överraskande segern sänktes Ladbrokes oddset avsevärt för Rosol och hans möjlighet att vinna hela Wimbledon, från tidigare att ha legat på över 200 gånger pengarna till att nu betala 21 gånger insatsen. Vill ni spela på kommande matcher öppna då ett Ladbrokes konto samt gör en insättning med bonuskod från Ladbrokes och ta därigenom del av en insättningsbonus som tilldelas nya spelare. 

Men det skulle visa sig att Rosols glädje skulle bli kortvarig då han i den tredje omgången av Wimbledon 2012 gick upp emot tysken och 27 rankade Philipp Kohlschreiber där han förlorade i tre raka set med set siffrorna 6-2, 6-3 och 7-6. I och med att Nadal nu försvunnit har oddset sjunkit för Djokovic att försvara sin titel från i fjol då han vann över just Rafael Nadal med 3-1 i set.

Nu är Novak Djokovic klar för den fjärde omgången där han ställs mot landsmannen Viktor Troicki och gör så som en massiv favorit till oddset 1.03 samtidigt som Troicki spelas till 11 gånger insatsen enligt Ladbrokes odds.

En annan spelare som lyckats ta sig vidare till fjärde omgången är tredje seedade Roger Federer som låg under med 0-2 i set innan han lyckades vända matchen och sedan vinna med set siffrorna 3-2. Nu hade dock motståndaren, fransmannen Julien Benneteau, chansen att knyta ihop matchen i fjärde set som gick till tie break. Benneteau var endast två bollar från match men Federer stretade i mot och tog hem fjärde set. I femte blev det sedan en parad seger med set siffrorna 6-1.

Har ni ännu inte ett konto hos Ladbrokes se då till att öppna ett idag. Glöm inte bort att använda Ladbrokes bonuskod när ni gör er insättning. Klockan 11:00 svensk tid den 2 juli är det spelstopp på dessa två matcher så har ni tänkt spela, se då till att ni hunnit placera era pengar innan tiden löpt ut.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS