Vinnare av Belgian Grand Prix 2019

Av Mattias Allberg på 12:54AM GMT 1 Sep 2019
Vinnare av Belgian Grand Prix 2019

Det verkar definitivt inte som någon kommer jaga ifatt Lewis Hamilton i hans jakt på förarmästerskapet år 2019 i Formel 1-cirkusen. Men det kommer definitivt finnas ett par solida alternativ på vem som kommer vinna kommande loppet Belgian Grand Prix och Hamilton är en av dem då han vill avsluta säsongen med stil och med så många segrar som möjligt. 

 

Det förväntas bli intensiv action i Belgian Grand Prix och det ska bli intressant att se hur oddsen är efter kvalificeringen, men många förväntar sig att de är de vanliga förarna som tävlar om platsen i pole position när loppet ska avgöras. 

 

Lewis Hamilton är föga förvånande favorit att vinna 2019 års upplaga av Belgian Grand Prix, men det är inget man ska föregå. Spelbolagen har Lewis Hamilton som vinnare till ett odds på 2.7 gånger pengarna. Majoriteten av spelbolag har ett odds som är ännu lägre, 2.5 gånger pengarna. 

 

Sebastian Vettel spelas för närvarande som klar andrahandsfavorit då spelbolagen har ett odds på 4 gånger pengarna på Vettel som vinnare. Detta kan då minskas om han lyckas ta en bra startplacering i kvalificeringen. Den andra huvudutmanaren här är Charles Leclerc och han har ett odds som är snäppet högre än Vettel, nämligen 4.2 gånger pengarna viket får anses ganska bra just nu. 

 

Valterri Bottas kan spelas till ett odds på mellan 7.0 och 8.0 och han kan vara ett outsider-alternativ och skulle sannolikt kunna vara ett alternativ att hamna på prispallen – en marknad där han är särskilt konkurrenskraftig. 

 

Det enda övriga rimliga oddset i 2019 års Belgian Grand Prix är Max Verstappen med ett odds på runt 9.0 och därefter tar oddsen ett stort hopp ner till Alexander Albon med ett odds på 81.0 följt av Lando Norris med ett odds på hela 1001.0 att vinna Belgian Grand Prix. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS