Vem vinner Order of merit: Vadslagning på golf

Av Mattias Allberg på 3:01AM GMT 26 Apr 2008
Vem vinner Order of merit: Vadslagning på golf
Triotex

Europatourens senaste vinnare Damien McGrane har en chans på 100/1 att ta hem Order of Merit, efter att han vann förra veckans Volvo Open i Kina med nio slag.

Irländaren tog hem sin första vinst under Europatouren, och klättrade samtidigt upp till sjätte plats i European Money List, men han är endast nummer 20 i världen så han kommer inte att bli inbjuden till några större evenemang - så spelbolagen kan erbjuda honom för höga pris.

Trevor Immelman toppar för tillfället Order of Merit, men är endast fyra på spelbolagens favoritlista eftersom han kommer att fokusera på US Open då han redan vunnit Masters. Hans bästa pris hittas hos Paddy Power - 7/1.

Svensken Henrik Stenson och britten Lee Westwood är nuvarande andra respektive tredje bakom Immelman, och tävlar om favoritstämpeln när det kommer till årets Order of Merit. Stenson har det bättre priset på 7/2 hos Stan James, medan Westwood finns tillgänglig för 4/1 hos Ladbrokes.

Padraig Harrington, som vann Open och Order of Merit år 2006, är trea på favoritlistan, och Ladbrokes erbjuder honom för oddset 7/1, trots att han för tillfället endast är 12:e på den europeiska rankinglistan.

Sydafrikanska Ernie Els och Retief Goosen samt australiens Adam Scott utgör resten av listan på spelare som finns tillgängliga med odds över 20/1. Els har 12/1, medan Goosen och Scott finns att spela på för omkring 16/1 hos William Hill.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS