Att öppna ett konto online

Det är lätt att öppna ett konto online - ditt svåraste beslut är vilken sajt du ska välja. Ett av de bästa sätten att välja är att gå enligt vad bolagen erbjuder nya spelare. Många sajten erbjuder gratis vad för nya spelare så fort de lagt in pengar på sitt konto. Vi har en lista över alla erbjudanden för nya spelare här, så leta efter det bästa på listan av de bookmakers vi rekommenderar.

Söker du efter det bästa värdet i vadslagning med fasta odds kan det löna sig att öppna flera konton, så att du fritt kan välja det bästa priset på evenemangen.

Att öppna ett konto

Då du har valt en eller flera sajter att registrera dig på ska du gå till deras hemsida och leta efter en länk som låter dig öppna ett konto (det står antagligen join/register, det vill säga anslut/registrera dig). Då du har hittat den kommer du att se ett formulär där du ska skriva in ditt namn, din adress samt en del andra detaljer så som användarnamn och lösenord så att du kan logga in varje gång du besöker sajten. De kommer även att fråga dig vilken valuta du vill spela med, och en del bookmakers kräver att du gör en deposition för att öppna ett konto. Andra låter dig öppna kontot först, för att sedan sätta in pengar då det passar dig.

Normalt är minimidepositionen du kan göra 10 pund. Pengarna tas från ditt bankkonto eller kreditkort, och de syns sedan på ditt bookmakerkonto. Det kontot kan int få på minus, så det är lätt att begränsa sina förluster. Du kan ta ut pengar till det kort som du deponerade dem med gratis.

Och där har vi processen i ett nötskal. Det borde inte ta mer än 10-15 minuter, då de flesta bookmakersajterna är mycket användarvänliga. Ofta finns det en möjlighet att läsa en guide om hur man slår vad på sajten. Vadslagningsprocessen varierar en aning från sida till sida, men grundprincipen är densamma, så då du har vant dig vid en sajt är det inte svårt att använda de andra. Det är många som är motvilliga att skicka sina bankuppgifter över internet, men kom ihåg - de här firmorna är stora bolag som är ärliga och kraftigt övervakade.

Att göra ett vad

Då du har satt in pengar på ditt konto kan du slå vad med dem på vilken marknad som helst. Det finns sällan någon minimigräns för hur stora dina vad kan vara, men de är sällan större än 2 pund. För att lägga ditt vad ska du helt enkelt klicka på den häst (eller lag eller spelare) som du vill satsa på, skriva in hur mycket du vill spela med, och klicka på en knapp för att lägga in ditt vad. Du förflyttas sedan till en sida där du antingen kan bekräfta eller annullera ditt vad.

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS