Vadslagning på cricket: England mot Nya Zeeland

Av Marcus Larsson på 8:41AM GMT 30 Mar 2008
Vadslagning på cricket: England mot Nya Zeeland
tmlvngs

England har oddset 1/4 för att i årets uppsättning av serien på tre Test upprepa sin framgång från i fjol då de slog Nya Zeeland.

Testen spelas i maj månad, och Michael Vaughans sida slog senast öborna förra veckan med 121 runs och gjorde därmed en ordentlig comeback.

De "tre lejonen" hade förlorat med 189 run i Hamilton i det första Testet, då de hade odds så pass höga som 9/2 för att vinna serien. Detta var deras första vinst av ett längre spel utomlands på tre år.

Ryan Sidebottom spelade mycket bra, och tog hem sju grindar i första inning, vilket satte rätt kurs för det engelska laget.

Sidebottom hade oddset 9/4 för att toppa sitt lags poänglista, och lyckades även göra detta - med 24 grindar. Du kan nu satsa på oddset 2/1 hos Skybet för att han gör om prestationen i vår. Bolaget erbjuder dessutom 6/1 för att han bränner över 20 spelare, vilket ser ut som ett vad av bra värde.

Förvånansvärt nog, med tanke på hans form i början av serien, tog Andrew Strauss hem flest runs i England. 177 runs i andra inning beseglade lagets imponerande vinst.

Strauss hade oddset 7/1 för att leda Englands kastare före säsongen satte igång. William Hill erbjuder nu 2/5 för att England tar hem den kommande serien mot Nya Zeeland.

Serien börjar med ett Test på Lords den 15 maj, och följs av matcher på Old Trafford och Trent Bridge.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS