Uefa Cup rent ut

Av Marcus Larsson på 3:21PM GMT 29 Dec 2007
Uefa Cup rent ut
Lue_driver

De av er som fortfarande ångrar att ni inte följde våra råd denna sommar och backade Atletico Madrid för UEFA Cup-vinst med oddset 16/1 (Paddy Power) behöver inte misströsta. Laget har fortfarande 9/1 hos Bet365 och Totesport.

Bayern Munchen har lottats mot Aberdeen i de senaste 32 turneringarna, och de flesta vadslagningsfirmor har sänkt priset på tyskarna till 3/1.

Bayern är utan tvekan mycket attraktiv, och laget har några av Europas allra bästa anfallsspelare, men det är svårt för Felix Ragath att kontrollera sina stjärnspelare. Laget är på delad första plats i Bundesliga, men de är nära att än en gång utnämnas FC Hollywood, och, så som under en match mot Bolton nyligen, kan deras arrogans kosta dem vinster.

Atlético är inte lika högt flygande som deras tyska motparter i Spanien, men trots att de inte antas kunna hota Real Madrid/Barca, är de ändå starka kandidater för en plats bland de fyra bästa. De ligger för tillfället ett poäng efter Villareal, och två efter Espanyol. Spanjorerna har för tillfället en av de största laguppställningarna i Europa, och har lagt ut tiotals miljoner på mittfältare av hög kvalitet, så som Simão, Luis García, Cléber och Raúl García. Deras satsningar börjar nu ge avkastning.

Det tar tid att svetsa ihop ett lag, och vi förväntar oss inte att laget vinner ligamästerskapet detta år, men efter vinster på 4-3 mot Sevilla och Villareal denna säsong har huvudstadsklubben visat att de har det som krävs för att vinna tuffa matcher. De spelar mot Bolton i nästa ronda i UEFA Cup, och Gary Megson har redan sagt att det är viktigt för honom att laget gör bra ifrån sig i Premier League detta år.

Tottenham och Everton har gjort mycket bra ifrån sig under turneringen. Spurs har lagt i en högre växel under Juande Ramos ledning, och då den spanska tränaren vunnit två UEFA Cup-mästerskap i Sevilla bör han tas på allvar. En tredje vinst för Ranos är inte omöjlig, men det ser ut som om Everton har ett bättre pris.

David Moyes förtjänar en applåd efter att ha gjort Everton till ett lag att tas på allvar. De hade 13 vinster i rad innan de nyligen förlorade mot Manchester United, och de hade vunnit fler ifall inte Stephen Pienaar tagit ett sent straff den 22 december, eller ifall Steve Clattenberg inte gett dem ett sraff mot Merseyside innan de började sin obesegrade svit.

Everton vann dessutom alla gruppspelsmatcher i UEFA Cup, bland annat mot AZ Alkmaar efter att de redan kvalat - och Ladbrokes 12/1 ser ut som ett bra odds då laget möter SK Brann.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS