Twenty20 World Cup inspirerar inte

Av Mattias Allberg på 1:32PM GMT 20 Aug 2007
Twenty20 World Cup inspirerar inte
Zahidul Islam

Spelare som har slagit vad om Sydafrika, Nya Zeeland, Pakistan och Indien i nästa månads Twenty20 för ante-post priser har all rätt att vara ledsna. Dessa fyra land har nämligen nyligen kungjort sina laguppställningar, och det känns som om de helt enkelt inte bryr sig om evenemanget över huvud taget.

Värdarna har oddset 11/2 hos Totespot tog inte med Jacques Kallis, en av de bästa slagmännen i världen, och Andrew Hall, all-rounder som hade passat perfekt i laget blev också utanför. Sjävklar kan man påstå att Kallis inte är en av de snabbaste kastarna, men han är duktig och kan anpassa sig.

Nya Zeelands odds 9/1 var lockande, men utan kapten Stephen Fleming, en av de smartaste cricketspelarena på vår planet och mannen som ledde Nottinghamshire till final i Englands Twenty20, finns det ingen chans.

Det är inte konstigt att Pakistan har tagit fram kvasten och sopat undan en del av de gamla spelarna i laget, men det är å andra sidan konstigt att de inte valt att ge Abdul Razzaq en plats i laget. Inte ens mannen själv förstår varför han fick stå över. Razzaq, som kastat 246 grindar och tagit hem 4465 runs i ODI, sade: "Jag förstår inte logiken i det hela".

Indien är mycket värre och du är inte klok om du tar vadet 10/1 hos SportingBet.

Indien har högljutt klagat på att Twenty20 introducerats i resten av världen.

Vi kommer inte att få se Rahul Dravid, Sachin Tendulkar eller Sourav Ganguly i laget, och eftersom matchformatet gynnar lag med bra slagmän är det förstått att landet inte har något som helst intresse av att vinna turneringen.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS