Tisdagens Champions League matcher och odds med bwin, Grupp E och F

Av Marcus Larsson på 4:51PM GMT 21 Oct 2012
bwin champions league odds

På tisdag är det dags för nästa omgång av Champions League där vi hittar Grupp E, F, G och H som håller sina matcher. I och med detta har nu spelare hos bwin också möjligheten att plocka värdefulla poäng i ligatävlingen Champions League bwin Xpert där bwin delar ut €1000 i extra prispengar fördelat på de spelare som spelat in flest poäng på Champions League matcher från omgång två och tre.

Nedan hittar ni de fyra första matcherna på schemat. Övriga fyra matcher presenteras i nästa artikel som publiceras inom kort.

Grupp E
Nordsjælland – Juventus
Shakhtar Donetsk – Chelsea

Grupp F
Lille – Bayern
BATE – Valencia

Först ut i grupp E har vi en klar favorit i första mötet, där bwins odds på Juventus talar sitt tydliga språk med ett segerodds på 1,36 för bortalaget samtidigt som Nordsjælland spelas till 8 gånger pengarna. I den andra Grupp E matchen är dock bwin oddset betydligt jämnare med Shakhtar Donetsk som spelas till 2,50 gånger insatsen och sitter därmed också som knapp favorit till segern över Chelsea som spelas till oddset 2,70. Ett oavgjort resultat betalar här 3,30 gånger pengarna. Vårt spel blir dock två bortasegrar och Grupp E oddset för vår del landar totalt på 3,67.

Även i Grupp F lutar det åt två bortasegrar, först för Valencia som gästar Bate Borisov. Valencia spelas till 2,05 gånger insatsen. Ett eventuellt oavgjort resultat ger även det ett lägre odds än vad en seger för Bate skulle betala. I den andra matchen har vi Lille som tar emot tyska gästerna Bayern Munchen där besökarna spelas som klara favoriter till 1,48 gånger pengarna. Spelar ni på en seger för Lille kommer detta spel ge 6,25 i avkastning per satsad krona.  Ett dubbelspel på två bortasegrar här i Grupp F betalar aningen lägre än bwin oddset i Grupp E, närmare bestämt 3,03 gånger pengarna.

En fyrling på matcherna från Grupp E och F, med fyra bortasegrar, ger ett sammanlagt odds på 11,13 gånger insatsen. Förvandla en hundring till över 1100 kronor och allt som behövs är ett bwin konto, en insättning där ni kan ta del av en bwin bonus på upp till 500 kronor samt sist, men inte minst, placera era spel på ovan nämnda matcher.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS