Tappat ert spel på oddset i sista sekunden? Unibet har lösningen

på 5:09PM GMT 28 Apr 2014
Tappat ert spel på oddset i sista sekunden? Unibet har lösningen

Här har ni ett erbjudande som spelare hos Unibet erbjuds, en möjlighet som gör att ni aldrig mer behöver tappa ett spel på oddset när ni spelar hos Unibet. Här gäller det bara timing från er sida. Utöver detta erbjuds ni nu också en matchningsbonus på upp till 1200 kronor på första insättning. Som om detta inte vore nog erbjuds spelare också spela med 100 kronor riskfritt via mobilen.

Spelare bosatta i England kan dessutom, utöver de 100 kronor riskfria spel via mobilen också spela ett £20 riskfritt spel på sportbetting. Allt spelaren behöver göra som sitt första spel är att satsa £20 på en match. Förlorar spelaren denna match betalas beloppet tillbaka till spelaren, upp till maximalt £20.

Lös in vinst i förtid med Unibets Ca$h In
Du sitter med din betslip framför dig, klistrad framför tv:n och fem av dina sex spel är avklarade och allt hänger nu på den sista och avgörande matchen där spelet nu befinner sig i 90:e minuten och du har satt matchen. Men som vi alla vet kan vad som helst hända och hur ofta har ni inte suttit där med spelet i handen bara för att tappa allt i 92:a matchminuten. Varför då inte använda Unibets Ca$h In funktion. Här kan ni lösa in era spel innan alla matcher spelats färdigt och på så sätt undvika dessa besvikelser som kommer gång på gång i slutskedet. Detta spel är en del av unibets live betting funktion. Gör en satsning precis som vanligt och låt matchen dra igång. När spelet sedan är aktivt kan ni, när som helst, under matchens lopp avsluta spelet genom denna Ca$h In erbjudande.

Spelare som utnyttjar Cash In kan komma att erbjudas mer, mindre eller likvärdigt med de belopp som spelaren satsat. Storleken på de belopp som erbjuds när ni aktiverar Ca$h In beror helt och hållet på matchbilden och den troliga utgången av matchen. Godtar spelaren erbjudandet klickar de på cash in och bekräftar erbjudandet. Spelet avslutas och beloppet som erbjudits spelaren sätt sedan automatiskt in på spelarens Unibet konto.

Exempel på Ca$h in

Vid halvtid är ställningen 0-0 mellan de två lagen som spelar och ni palcerar då ett spel på att lag 1 som spelar hemma kommer att vinna, ett spel som ge er ett Unibet odds värt 2,00 gånger insatsen. När sedan spelet återupptas gör då lag 1 ett ledningsmål och oddset på att lag 1 nu ska vinna sjunker från tidigare 2,00 till endast 1,20. Lag 2 har dock gott om chanser och en kvittering är inte helt omöjlig. Det är just i denna typ av situationer där ert spel sitter men matchen inte är slut, som ni kan välja att lösa in spelet i förtid. Att använda Ca$h in funktionen på ert Unibet spel skulle ger er en vinst på 170 kronor på ett 100 kronor spel. Hade ni valt att sitta kvar på spelet och sedan se lag 1 vinna, då hade er vinst slutat på 200 kronor, 30 kronor mer. Genom att ta Cash In funktionen får ni en lägre vinst utbetald men dock en vinst. Hade lag 2 gjort mål efter att ni cashat ut, då hade ert tidigare spel helt plötsligt varit värt 0 kronor!

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS