Ta ut vinsten i förtid med William Hills Cash in my bet

Av Olaf Eriksson på 7:18PM GMT 29 Apr 2014
Ta ut vinsten i förtid med William Hills Cash in my bet

Hur många av oss har inte suttit där med vår spelkupong framför oss, hållandes koll på den allra sista matchen som vi behöver för att sätta alla våra spel och därmed plocka hem storvinsten, bara för att få se matchen svänga i 90:e minuten för att då göra vårt spel värdelöst. Av denna anledning introducerade William Hill en funktion, under december 2012, de valt att kalla ”Cash in my Bet” där spelare har möjligheten att lösa in sin vinst, innan slutsignalen och därmed eliminera risken att tappa spelet under slutminuterna.

Direkt efter introduktionen i december i fjol såg William Hill ett enormt intresse av denna funktion med en stor mängd av deras spelare som utnyttjade möjligheten att lösa in sitt spel i förtid, för att säkerställa en utbetalning och vinst istället för att chansa och eventuellt förlora rubbet. Bara under de tre första veckorna i december i fjol betalade William Hill ut över 2 miljoner pund till lite över 26,000 spelare som alla valde att lösa in sitt spel i förtid.

Hur ni löser in ert spel i förtid
Först och främst måste ni ha placerat ett singel- eller multispel på fotboll med William Hill odds. Så snart ni betalat spelet kommer ni då att kunna se ett ”Cash In” värde intill spelet som visar hur mycket ert spel är värt just där och då.

För att hitta fatt i detta värde krävs det att ni har er spelkupong uppe, en kupong som ni hittar under ”Pågående spel” fliken hos William Hill.

Värdet på ert spel förändras ju längre in i spelet ni kommer. Ni kan ta del av vad ert spel kommer betala om det håller hela vägen ut samt vad ni skulle kunna få om ni väljer att lösa in spelet i förtid. Allra längst ned under fliken ”Pågående spel” ser ni vad Cash in värdet är just där och då samt en grön knapp med texten ”Lös in”. Skulle ni vara nöjd med värdet behöver ni bara att klicka på denna knapp och spelet är då avslutat.

William Hill Cash in

Vad väntar ni på? Öppna er ett William Hill konto idag och vänd oturen med deras Cash in funktion. Aldrig mer behöver ni oroa er för att tappa ett spel i slutminuten, inte om ni vänder denna funktion.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS