Ta ditt hattrick spel till nya höjder med Betsafe

Av Marcus Larsson på 8:28PM GMT 1 Maj 2014
Ta ditt hattrick spel till nya höjder med Betsafe

Betsafe erbjuder sina kunder en rad spännande spelmöjligheter som ni alla kan ta del av, spel som tillsammans fått namnet 6-pack. Här om dagen tog vi oss en närmare titt på de första tre spelen, Ninja bet, Tråkmatchen samt Singel baren. Idag följer vi nu upp den inledande artikeln med den andra och sista, där vi fokuserar på de tre återstående speltyperna, Frikortet, Målfesten samt Hattrick.Kanske bäst av allt är också att ni som kund hos Betsafe erbjuds att ta del av en rad olika sporter live via deras Live Streaming funktion!

Frikortet (get out of jail)
Nu tillgängligt för både fotboll och ishockey! Lägg ett kombispel (femling eller högre) på ”Matchvinnare” och om du förlorar i ett av dina spel går du ändå ur med pengar på kontot i form av en bonus på upp till 500 kronor. Det som krävs för att ni ska kunna ta del av denna Betsafe bonus är att ni spelar ett kombispel med fem eller fler matcher samt att alla dessa spel är spel på matchvinnare.

Målfesten (goal galore)
Konceptet med detta spel bygger på samma grund som spelvarianten här ovan där ni måste placera ett kombispel med fem eller fler matcher men till skillnad mot Frikortet så måste alla dessa spel vara på fotbollsmatcher. Det som skiljer dem åt är dock speltypen som måste spelas där det i denna kampanj krävs att alla dessa kombispel är placerade på om båda lagen gör mål eller inte. Spricker ni i en av era matcher kommer ni att få upp till 500 kronor utbetalt till ert konto som en bonus, pengar som ni kan spela för hos Betsafe odds.

Hattrick
Denna kampanj kan bli en riktigt lönsam historia om spelet ni spelat på går in. Det som krävs för att kvalificera sig till detta erbjudande är ett spel på om ”spelare A” gör mål någon gång under matchen. Skulle samma spelare sedan göra sitt andra mål i matchen då dubblas vinsten. Sätter spelaren ett tredje ja då tripplar Betsafe vinsten. Ett exempel kunde detta spel ha varit på Manchester Citys Alvaro Negredo eller Manchester Uniteds Wayne Rooney från gårdagens Manchester Derby där Negredo betalade 2,40 gånger pengarna på att han skulle göra mål under matchen samtidigt som Rooney gav 2,60. Hade ni här spelat 500 kronor på ena eller båda spelarna som målgörare och båda gjorde mål hade ni inkasserat 1200 kronor för Negredo och 1300 kronor för Rooney. Hade vi sett Negredo göra två mål, hade er vinst landat på 2400. En hattrick av Rooney i sin tur hade i detta fall då betalat ut 3800 kronor. Nu kanske ni vill påpeka att vår matematik inte stämmer men i detta fall kan inte vinsten bli högre även om en tredubblad vinst skulle ha get 3900 kronor. Med ett maxtak på 2500 kronor i extra vinst kan således en hattrick för Rooney ge maximalt 3800 kronor. Hur som helst, vem tackar nej till extra prispengar på sitt ordinarie spel? Ingen skulle vi vilja påstå. Observera att detta endast gäller vid spel på fotboll från Premier League, Bundesliga samt Serie A.

Ta en närmare titt på den första delen av denna Betsafe odds publicering genom att klicka på länken här innan. Lycka till i ert Betsafe spel.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS