Svenska Cupen final mellan Hammarby IF & Helsingborg IF slutsåld

Av Annika Hersten på 1:59PM GMT 9 Nov 2010
Svenska Cupen 2010 - Final mellan Hammarby och Helsingborg

Det tog mindre än en halvtimme innan alla biljetter inför den stundande finalen i Svenska Cupen mellan Superettans Hammarby IF och tvåan från nyligen avslutade allsvenskan, Helsingborg IF. Finalen mellan de två lagen spelas nu på lördag, den 13 november på söderstadion i Stockholm med spelstart klockan 16:00 Finalen sänds även i TV4 där alla som inte lyckades få tag i en biljett kan följa uppgörelsen mellan de två lagen.

Efter det snöpliga slutet i årets Allsvenskan, där Helsingborg fick se Malmö FF kamma hem SM-guldet mitt under nästan på laget är det garanterat ett revanschsuget lag som kommer för att spela finalen i Svenska Cupen. Även om Hammarby har hemmaplan och sin enorma hejaklack i ryggen, kommer de att ställas inför svåraste möjliga uppgift och motståndare. Vägen till finalen var också en svår uppgift, efter att ha lyckats skrälla och besegra Kalmar FF först efter straffar med resultatet 6-5.

I den andra semifinalen lyckades Helsingborg stå pall för favoritskapet och slå Mjällby med 2-0 för att ge dem en finalplats i cupen. När det stod klart att laget var klart för finalen hade de möjligheten att ro hem en dubbel, både SM-guld och Svenska Cupen men nu kan det istället bli en dubbelmiss, om det mot all förmodan inte lyckas stå besegra Hammarby, vilket i så fall blir ännu en skräll från Hammarbys sida. En seger för bortalaget Helsingborg skulle betala 1,45 gånger insatsen samtidigt som en Hammarbyseger skulle ge 2,76 gånger pengarna. Ett oavgjort resultat betalar 3,35.

Tror du att Helsingborg, efter att ha gått miste om SM-guldet till Malmö FF, kommer de även att förlora Svenska Cupen? Varför inte välja en speloperatör, öppna ett spelkonto och sätta en slant på de lag du tror vinner matchen på lördag!

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS