Sussex gör hat-trick?

Av Marcus Larsson på 6:53PM GMT 28 Sep 2007
Sussex gör hat-trick?
Justin Evans

Stan James ger Sussex oddset 4/1 för att ta hem sitt tredje mästerskap i rad nästa säsong. Sussex, som blev det första lag som tagit hem två segrar i rad sedan Surrey lyckades med det år 2001, säkrade segern efter mycket drama och action.

Sussex slog Worcestershire på morgonen och tog sig därmed till toppen av tabellen, och det såg ut som om segern var säkrad tills Lancashire tog hem en oväntad seger mot Surrey i Oval.

Lancashire hade 24 poäng för lite för vinst då Dominic Cork slogs av Murtaza Hussain för 47.

Det var Yorkshire som senast lyckades ta hem tre segrar i rad, och Sussex kommer att försöka sig på detta utan Richard Montgomerie, som har avslutat sin karriär, och Saqlain Mushtaq, som lämnade klubben på måndag.

Saqlain sade: "klubben har varit underbar och det är med ett tungt hjärta jag måste säga adjö, för personliga orsaker".

Sussex kan fortfarande lita på Chris Adams erfarenhet - han har varit lagets kapten under hela deras framgångsrika period (de har tagit hem tre titlar under fem år). Han förväntas godkänna en två-års förlängning till sitt nuvarande kontrakt, vilket skulle hålla honom i klubben till slutet av 2009.

Adams lämnade Sussex efter förra säsongen och testade i stället Yorkshire, men ändrade sig snabbt och återvände till Hove.

På annat håll har Jason Gallian lämnat Nottinghamshire och skrivit på kontrakt för Essex, som behöver erfarna spelare efter att ha förlorat både Ronnie Irani och Andy Flower. Surrey har plockat på sig Usman Afzaal, ex-landslagsspelare för England, från Northamptonshire.

Justin Langer har gått med på att återvända till Somerset nästa säsong, efter att ha lett dem till en högre liga två gånger. Detta betyder att Cameron White inte kommer tillbaka, eftersom lagen endast tillåts ha en spelare från ett annat land under nästa säsong.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS