Sportingbet Odds ger er 500kr gratis att spela för

Av Peter Christenson på 3:50PM GMT 23 Apr 2014
Sportingbet Odds ger er 500kr gratis att spela för

Valet mellan alla de olika speloperatörerna på marknaden är omfattande och för att ni som spelare ska ta steget och öppna ett konto hos en speloperatör, ska det krävas något riktigt extra, detta utöver attraktiva odds vilket självfallet är ett måste. Sportingbet kan vara en plats för er, då ni kan få £50 gratis när ni öppnar ert konto. Bakom detta spelbolag står ägaren Sportingbet PLC, ett företag listat på Londonbörsen, verksamma i 26 länder med över 700,000 aktiva kunder. Spelbolaget är också ett av de största, verksamma spelbolagen på marknaden, något som borde tala till dess fördel.

Med denna imponerande resumé är Sportingbet absolut en plats ni som spelare kan känna er trygga på men inte bara det, ni kommer också att se att ni ställs i fokus då det erbjuds riktigt attraktiva och höga Sportingbet odds samt andra intressanta och riskfria erbjudanden.

Först och främst kan ni som ny kund ta del av en Sportingbet bonus på upp till 500 kronor på er första insättning. Er första insättning matchas upp till 100 procent hela vägen upp till 500 kronor vilket innebär att ni får ytterligare 500 kronor insatt på ert konto när kraven för bonusen uppfyllts.

Inte nog med att ni erbjuds en insättningsbonus, spelare kan också placera ett riskfritt spel upp till £50 som det allra första spelet. Skulle spelet inte gå in och det uppfyller de grundkrav som ställs av Sportingbet, då kommer spelbolaget att betala tillbaka hela beloppet, utan frågor, upp till maximallt £50. Sitter spelet går spelare inte förlorande ur affären då operatören dubblar belöningspoängen för spelet.

Om ett riskfritt £50 spel inte är en tillräckligt god anledning att öppna ett konto, då kanske deras uppdaterade och generösa belöningsprogram kan få dig att ta steget och öppna ett Sportingbet konto. Belöningarna sträcker sig från ett gratis £5 spel upp till en cash bonus på £7500, baserat på vilken nivå spelaren spelar till sig med nivå 11 som den högsta nivån. På denna nivå får spelare också tillgång till en exklusiv VIP manager, endast avsedd för spelare på nivå 11. Spelarna tilldelas också en mängd poäng redan från dag 1 varje månad som ger dem ett försprång till att nå samma nivå igen.

Missa inte chansen, öppna ett Sportingbet konto, spela på deras generösa sportingbet odds och omfattande spelutbud allt med ett riskfritt spel att inleda ert spelande hos Sportinget. Bli en Sportingbet spelare idag!

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS