Speltips inför männens Franska Öppna 2019

Av Mattias Allberg på 3:50PM GMT 7 Mar 2019

Efter att den första Grand Slam-turneringen inom tennisen avslutats i början av året, bjöds vi på ett antal riktigt spännande framträdanden, spelare som nu också kommer att stå i fokus i samband med att ni närmar oss 2019 års upplaga av Franska Öppna.  Banan Roland Garros bjuder i regel på en underhållande show, och årets version kommer säkerligen inte göra oss besvikna. 

I skarp kontrast till den senaste stora turneringen där Novak Djokovic stod som klar favorit, kommer ni nu se Rafael Nadal anses vara den enastående favoriten att lyfta trofén när turneringen är klar.

Det finns mycket att tycka om hans spelstil, särskilt på denna nivå, och det är värt att notera att han spelas till högre oddsjämfört med vad han gjorde för några år sedan då han vanligtvis spelades som tredjehandsfavorit att vinna någon av de större turneringarna. 

Du kommer att upptäcka att de flesta stora spelbolag har listat Rafa Nadal som favorit till oddset 1.91 gånger pengarna, detta trots att han inte lyckades leverera och ro hem segern i Australian Open som hölls i januari, där han förlorade mot just Djokovic. 

Novak Djokovic står som andrahandsfavorit i tävlingen till oddset 3.25. Att han spelas som andrahandsfavorit är lite förvånade med tanke på att han vann årets första Grand Slam, men det är underlaget på Roland Garos som spelar till Nadals fördel. 

Efter dessa två giganter hittar vi sedan två spelar som spelas till samma odds, 16 gånger insatsen. Dominic Thiem och Alexander Zverev går därmed båda in som tredjehandsfavoriter i turneringen. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS