Speltips inför damernas Franska Öppna 2019

Av Mattias Allberg på 3:52PM GMT 7 Mar 2019

Vi bjöds på en turnering utan dess like i kvinnornas Australian Open turneringen som gick av stapeln under januari månad, där Naomi Osaka lyckades vinna finalen efter en tuff fight, dock inte lika kontroversiell som hennes senaste seger innan denna. Det är mycket att se fram emot genom denna tennissensation vid namn Naomi Osaka, som mycket väl skulle kunna kamma hem segern här. Nu väljer dock spelbolagen att fokusera på ett par andra namn framför Osaka som tilltänka segrare i turneringen. 

Roland Garros kommer att stå som värd för ännu en annan stor tennisturnering, och du kommer att märka att oddsen är väldigt konkurrenskraftiga inför det stundande evenemanget.

Simona Halep spelas som favorit med odds som sträcker sig från låga 4.5 gånger pengarna upp till 6 gånger insatsen. Vid sidan av Halep hittar vi veteranen och ikonen Serena Williams, vars odds också startar från 4.5 gånger pengarnamen som här sträcker sig upp till 9 gånger insatsen. Williams spelades som andrahandsfavorit i Australian open och kommer även in här som en av de tre favorittippade spelarna. 

Naomi Osaka som redan visat framfötterna under 2019 hittas dock först på en tredjeplats över tilltänkta vinnare i turneringen, och delar av detta är baserat på underlaget som man spelar på, då denna anrika turnering spels på grus. är Ett spel på henne startar från 9 och fortsätter upp till 13 gånger insatsen. Spel på Osaka kommer säkert att öka ju närmare vi kommer turneringen och oddsen kommer således också att sjunka så det kan tveklöst vara värt att lägga en satsning redan idag. 

Utöver dessa tre hittar vi sedan Sloane Stephens, Elina Svitolina samt Garbine Muguruza som potentiella utmanare. Med bland spelarna och spelbara inför turneringen hittar vi både Caroline Wozniacki samt Maria Sharapova, som båda spelas till odds på mellan 19–31 gånger insatsen. Vem tippar ni kommer att vinna Franska Öppna 2019?

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS