Spela på Premier league och West Ham mot QPR med Bet365 odds

Av Olaf Eriksson på 12:43AM GMT 19 Jan 2013
Spela på Premier league och West Ham mot QPR med Bet365 odds

Bland helgens Premier League matcher vi valt att fokusera på har vi en match mellan West Ham United som gästas av ett Queens Park Rangers som just nu går starkt. Vi presenterar här våra speltips inför matchen tillsammans med Bet365 odds.

När det gäller West Ham har laget en hel del frågetecken gällandes lagets form. Prestationen från gång till gång varierar där laget ena stunden kan prestera riktigt bra och stå emot tunga lag som Manchester United eller Sunderland, bara för att sedan tappa poäng mot lättare motstånd. Laget är svårspelat på hemmaplan men förlusten senast mot Man Utd med 1-0 och utslagningen ur FA Cup kan ha satt sina spår.

QPR förvärv av Loic Remy och med vind i seglet efter tre stabila prestationer, däribland en seger över topplaget Chelsea gör att laget kommer in i matchen med gott självförtroende och kommer garanterat att ge West Ham en ordentlig utmaning. Speltipsen inför matchen är klara 10-0-0 om vi tittar på spelrekommendationer från andra källor, något som vi inte håller med om. Att vi skulle få en QPR seger sitter långt inne, däremot ser vi att matchen mycket väl kan sluta oavgjort, då till slutresultatet 1-1.

Att spela på ett oavgjort resultat ger oss ett Bet365 odds på 3,50 gånger pengarna samtidigt som en seger för West Ham skulle betala 1,75. Vårt primära spel i denna match blir således ett spel på oavgjort resultat med ett sekundärt spel på slutresultatet 1-1 till Bet365 oddset 6,50, vilket också är det lägsta resultatoddset som Bet365 erbjuder.

En annan match som vi tagit en närmare titt på från helgens Premier League är matchen mellan Liverpool och Norwich. Här har vi ett Norwich som släpper in ett stort antal mål och ett Liverpool som gör mål, något som fårr oss att spela på över/under antal mål med ett primärt spel på över 1,5 mål under första halvlek och ett sekundärt spel på över 2,5 mål totalt i matchen. Primärspelet ger oss ett spel och Bet365 odds på över 2 gånger insatsen.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS