Spela på kvällens kvartsfinaler i Champions League med PSG och Real Madrid

Av Annika Hersten på 11:00PM GMT 25 Apr 2014
Spela på kvällens kvartsfinaler i Champions League med PSG och Real Madrid

Idag ska de två sista matcherna spelas i den första kvartsfinal omgången i årets Champions League, detta efter att Manchester United spelat oavgjort mot regerande Champions League mästarna tillika regerande Bundesliga mästarna, Bayern München, en match som för övrigt slutade 1-1. Med ett mål gjort på bortaplan tillsammans med fördelen av hemmaplan i returmötet, ska Bayern inte ha några större problem att säkra sig ett avancemang till en semifinal. En seger på hemmaplan eller ett 0-0 resultat skulle räcka till avancemang.

I gårdagens andra kvartsfinal såg vi ett helspanskt möte med Barcelona hemma mot Atletico Madrid, en match som precis som Man U matchen slutade 1-1 och som kommer att vara en helt öppen historia inför returen som spelas den 10 april.

Idag spelas så de två sista kvartsfinalerna och här hittar vi det tredje spanska laget som tagit sig till kvartsfinal, Real Madrid som på hemmaplan ställs mot fjolårstvåan i Champions League, Borussia Dortmund. Med ett Madrid som har fördelen av hemmaplan spelas också laget som klar favorit till Bet365 oddset 1,36 gånger pengarna. Nu ska vi dock inte räkna bort Dortmund innan matchen ens startat. Laget har onekligen ett starkt lag då de två år i rad tagit sig till slutspel i Champions League. Vi vill varna för ett oavgjort resultat och med risk för att bli tjatig kan vi mer än väl se matchen sluta 1-1.

I dagens andra kvartsfinal beger vi oss till Frankrike och Zlatan Ibrahimovics PSG som gästas av engelska Chelsea. Ett Bet365 spel på PSG med fördelen av hemmaplan ger oddset 2,10 gånger insatsen samtidigt som ett spel på Chelsea som segrare betalar 4,00. Ska vi följa linjen från de två inledande matcherna och varningen vi utfärdade vid dagens första kvartfinal och spela på ett oavgjort resultat erbjuds vi ett Bet365 odds värt 3,40 gånger insatsen.

Ett kombispel på båda favoriterna i kvällens matcher, Madrid och PSG ger oss ett kombispel värt 2,85 i odds. Spelar vi i linje med gårdagens resultat med oavgjort i kvällens matcher skulle detta betala hela 18,70 per satsad krona, eller 1870 kronor på en spelad hundring.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Bwin 250KR BONUS
4 Betsson 1500KR BONUS
5 Betsafe 1000KR BONUS