Spela på 2019 års Dubai World Cup

Av Mattias Allberg på 3:57PM GMT 7 Mar 2019

Dubai Racing Carnival är i full gång just nu och det finns mycket action och spänning som händer i öknen på den platta scenen under de närmaste månaderna. Tävlingen för hela säsongen är definitivt världscupen i Dubai och vi kan alla förvänta oss en riktigt fascinerande förnyelse av världens rikaste ras.

Det finns mycket att tycka om hur denna formas och du kan förvänta dig en annan stor prestation från förra årets vinnare Thunder Snow, som backas av spelbolagsom den äkta favoritmenyn. Han har kunnat blinka sin bästa prestanda över Meydan smuts och det har verkligen inte blivit en annan stor contender som dyker upp denna säsong så det är värt att hålla ögonen på honom på den ante postmarknaden framåt.

Spelbolag har Thunder Snow trading som en allmän 4.5 favorit för Dubai World Cup.

Den västkusten amerikanska utmanaren McKinzie kommer att vara Bob Bafferts huvudval här som kommer in i den här tävlingen efter att ha hoppat över Pegasus World Cup och spelbolag har honom listad som den andra favoriten att dra av den här tävlingen i vad som kan vara en fascinerande förnyelse. Det finns få utmanare med en större profil än hans tränare Bob Baffert och han har under årens lopp lyckats göra ett stort intryck. Leta efter honom runt ett odds värt 7 gånger pengarna.

Det är värt att hålla ögonen på en annan stor utmanare i Nordamerika och han har ett odds som betalar runt 9 gånger insatsen med många punters som uppmärksammar honom efter en anständig prestation i hans sista lopp. Yoshida satte ett underväldigt skift i hans sista utflykt i Pegasus World Cup Turf men han backas upp för att studsa tillbaka hit och få det att fungera med en potentiell avkastning värt 12 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS