Spel på Europa League 2019 säsongen

Av Mattias Allberg på 3:49PM GMT 7 Mar 2019

Medan de flesta av fansen och punters är fokuserade på Champions League, finns det mycket värde att hitta i Europas andra konkurrerande ligor, däribland Europa League. Faktum är att oddsen för den utmärkta Europa League-vinnaren är mycket mer konkurrenskraftiga än de du hittar i Champions League där nästan alla förväntar sig att det kommer att hamna på en tävling mellan Manchester City och Barcelona.

Den här gången är det två engelska klubbar som står i centralt fokus med Chelsea som anses vara det största favoriterna till 5 gånger pengarnaföljt av Arsenal som spelas till 7 gånger insatsen. 

Även om inget av lagen är med och tampas i toppen av Premier League just nu, betyder det inte att det är lag som ska räknas bort, tvärt om. I Premier League står det redan klart att inget av lagen kan vinna årets liga, och fokus kan därför ha skiftats till andra ligor och evenemang. De kommer därför också att vara riktigt hungriga i dessa andra ligor i jakten på en titel under 2019. 

När det gäller utmanare som verkligen skulle kunna utmana dessa två engelska lag, är två italienska lag med Napoli och Inter Milan. 

Just nu ser du att Napoli är tillgängligt till ett odds värt 8 gånger insatsen. Laget har både kapaciteten och erfarenheten att kunna ro hem en seger i denna liga, så det är absolut inte ett lag som bör räknas bort. 

Inter Milan är också med i mixen att vinna Europa League och du hittar dem tillgängliga med ett odds som sträcker sig från 9 till 11 gånger pengarna. Sist ut bland lagen vi tittat på hittar vi franska Seville, som spelas till odds värt 11.00 i avkastning. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS