Spel på engelska Premier Leagues främste målskytt

Av Annika Hersten på 3:55PM GMT 7 Mar 2019

Engelska Premier League är extremt konkurrenskraftig just nu och Liverpool har gått från styrka till styrka överst i ligan i ett försök att säkra sin position som favorit till att ordna hem sin första ligaseger i ganska lång tid. Detta återspeglas också i spelen som bolagen erbjuder när vi tittar på kategorin främste målskytt,vem som kommer sluta säsongen med flest gjorda mål av ligans alla spelare, där vi hittar Liverpools arbetshäst och anfallare Mohammed Salah som en av de största favoriterna att ta hem Golden Boot.

Just nu spelas han som näst störste favorit med ett odds värt 3.4 gånger insatsen bakom störste konkurrenten Sergio Aguero, som spelas till det något lägre oddset, 2.34 gånger insatsen. Att Salah inte spelas som favorit till att vinna, ligger helt och hållet i att Man City lyckats passera Liverpool i ligan där laget i skrivandes stund har en pinne upp på Liverpool. 

Efter en enorm stark öppning under Premier League säsongen, såg Liverpool ut att vara ostoppbara, med inte en förlust långt in på säsongen samtidigt som övriga konkurrenter öppnat något svagare, däribland City. Men Man City har visat varför man år efter år befinner sig i toppen av ligan, med en enormt stark mitt- och andra halva på säsongen, och det är därför som laget idag sitter som ledare, dock som sagt med blotta en pinne. 

Bakom dessa två giganter hittar vi Harry Kane, som i skrivandes stund spelas till omkring 6.5 gånger pengarna, en tuff uppgift för honom. Ännu tuffare har Pierre-Emerick Aubameyang som sitter på fjärdeplats i spellistan över potentiella vinnare, med ett odds just nu som betalar 8 gånger insatsen. Sist ut bland de fem främsta poänggörarna i årets Premier League spelas Sadio Mane, men har pratar vi om ett odds på 41 gånger insatsen. Med tanke på antalet mål han ligger efter skulle det krävas ett mirakel utan dess like för att han skulle lyckas ta hem denna eftertraktade trofé. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS