Spel på Champions Leagues främste målskytt

på 3:59PM GMT 7 Mar 2019

Vi har redan tittat på vilka som spelas som favoriter till att ta hem trofén som främste målskytt i den oerhört konkurrenskraftiga engelska ligan, Premier League. Därför är det också på sin plats att vi tar en närmare titt på vilka som spelas som favoriter till att ta hem samma trofé fast nu i ligornas liga, Champions League. Ligan där Europas främsta fotbollslag ställs mot varandra och därmed också några av de främsta fotbollsspelarna i världen. Att ta hem titeln här är något som många av dessa spelare verkligen strävar efter då denna titel kan vara det som står mellan en bra och enorm fotbollskarriär. Spelaren som lyckas ta hem denna titel, kan räkna med att få se erbjudanden komma in från världens alla hörn, och således också inkassera ett väldigt lukrativt avtal. 

Som det ser ut nu kommer det stå mellan två spelare, Lionel Messi och Robert Lewandowski, i alla fall om man ska tro på spelbolagendå dessa två spelas till absolut lägsta odds, med Messi som i skrivandes stund betalar 2.5 gånger insatsen samtidigt som Lewandowski spelas till 3.4 gånger insatsen. Dessa två står i en klass för sig när det gäller oddsen, som enda spelare med ett odds under 10 gånger pengarna.

Manchester Citys Aguero, som är favorittippade att ta hem segern i Premier League, spelas som tredje största favorit i år, självfallet beroendes på hans heta form just nu. Men även om Premier League är en tuff liga, så är situationen helt annorlunda i Champions League, så han måste onekligen bevisa vad han verkligen går för först, innan vi kommer se någon markant rörelse i hans odds. Han spelas just nu på allt från 11 gånger insatsen upp till hela 21 gånger pengarna. Kan han hålla i formen och stå upp emot det tuffa motståndet, tillsammans med sina lagspelare, ja då kan detta vara ett bra spel för den som letar efter lite avkastning. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS