Spelöversikt på spanska La Liga

Av Annika Hersten på 3:56PM GMT 7 Mar 2019

Det ser ut som om FC Barcelona kommer att springa iväg med den spanska La Liga den här säsongen med spelbolagen som listar dem till ett extremt lågt odds på att det kommer att fortsätta sina framgångar hela vägen tills slutet av säsongen. Som det står för närvarande är de 10 poäng framför närmsta motståndare, vilket gör att laget spelas till ett väldigt lågt odds hos spelbolagen. 

Just nu hittar du dem som segrare till oddssom varierar mellan 1,10 till 1,13. Många spelbolag har den listade ännu lägre, vilket gör att du kan vänta dig en väldigt låg avkastning i retur, men å andra sidan, också en väldigt låg risk.  

Atletico Madrid står som närmsta hot här men de har mycket arbete att göra om de ska peta ner Lionel Messi och hans lagkamrater från positionen oddsfavoriter. Det kan vara konstigt att se en Madrid-sida som inte är Real Madrid anses vara den viktigaste tävlingen för Barcelona men det är bara den typ av säsong som de har i La Liga.

Spelbolagen har svårt att hitta odds på vad Real Madrid skulle betala om de vann, med odds som sträcker sig från 9 gånger pengarna upp till hela 16 gånger insatsen De verkar definitivt vara i mitten av ett ombyggnadsår och efter att ha dominerat ligan och Champions League över sina ärkerivaler ser det ganska länge ut att det fortfarande finns mycket arbete att göra.

Som ställningen är just nu så har vi Barcelona i topp följt av Atletico och Real Madrid, varefter vi hittar Getafe CF, Alavés och Sevilla. Att spela på något av dess lag som segrare i La Liga är utan tvivel ett långskott och oddsen hos spelbolagen reflekterar också detta, med 1000 gånger pengarna på att exempelvis Sevilla ror hem segern i år. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS