Sex spännande spelvarianter på Betsafe odds - €50 riskfritt

Av Annika Hersten på 8:42PM GMT 29 Oct 2013
Sex spännande spelvarianter på Betsafe odds - €50 riskfritt

Möjligheten att placera riskfria spel är alltid något som spelare på oddset inte tackar nej till. Det kan knappast bli bättre än att ha möjligheten att placera ett spel samtidigt som man är medveten om att oavsett hur det än går, så kan man inte förlora sin insats.

Get out of jail
Just nu erbjuder Betsafe hela sex olika spelvarianter på oddset där ni kan ta del av exakt detta, inte via ett spel utan två olika baserat på olika faktorer. Ni har här spel dom kallar ”Get out of jail” som innebär att ni placerar ett kombispel på minst fem matcher spelandes matchspel (1X2). Skulle ni missa spelet, betalar Betsafe tillbaka er insats upp till €50.

Goals galore
Via goal galore erbjuds ni möjligheten att återigen spela på ett kombispel med minst fem matcher men istället för att spela matchspel spelar ni här på om båda lagen ska göra mål eller inte. Precis som ovan så betalar Betsafe tillbaka er insats upp till €50 om ert spel inte går hem.

Hat trick hero
Detta är ett riktigt spännande erbjudande för er som gillar att spela på målgöraren i de stora fotbollsligorna runt om i Europa. Här spelar ni på vilken spelare ni tror gör mål i matchen. Skulle denne spelare sedan göra ett andra mål i samma match dubblar Betsafe oddset. Sätter spelaren en hat trick, tripplar Betsafe oddset. Detta kan bli ett riktigt vinstgivande spel Spela exempelvis på Liverpools Daniel Sturridge som så här långt i Premier League säsongen, efter nio spelade matcher, gjort åtta mål.

The Ninja Bet
Spela på tre utvalda spel, kombispel där ni väljer målgörare i matchen samt om laget vinner. Just nu erbjuds ni ett Betsafe odds värt 3,70 om ni spelar på att Palacio gör mål och att Inter vinner. Skulle Fabregas näta och Barcelona slutar som segrare, betalar detta 2,60. Till sist har vi sedan Balotelli tillsammans med att AC Milan vinner, ett kombispel som ger oss Betsafe oddset 3,20.

Utöver dessa fyra erbjuds spelare också spelet som går under namnet ”Snore Draw” vilket innebär att om en match slutar 0-0 betalar Betsafe tillbaka er insats upp till €50. Slutligen har vi sedan det så kallade ”The Singles Bar” som går ut på att ni spelar på en utvald match och att en speciell spelare ska göra mål. Matchen som erbjuds just nu är Valencia vs Almeria med Helder Postiga som målgörare. Missar ni ert matchspel men Postiga gör matchens sista mål, då får ni er insats tillbaka, upp till maximalt €50.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS