Serien Sri Lanka vs England

Av Mattias Allberg på 9:55PM GMT 1 Dec 2007
Serien Sri Lanka vs England
zahidul islam

Muttiah Muralitharan har oddset 4/11 för att bli Sri Lankas bästa poänggörare i deras serie på tre Test mot England. Den första matchen spelas den 1 december.

Priset ser kanske inte värst lockande ut, men otroligt nog har Muralitharan, som nu närmar sig Shane Warnes värdsrekord, varit Sri Lankas toppkastare i hela 73 procent av deras seriematcher - så priset är berättigat.

Det finns mer attraktiva odds att spela på i serien - bland annat kan spelare dra nytta av Bet365s 2/1 för att Kumar Sangakkara gör fler poäng än hans lagkamrater. Oddset är inte dåligt med tanke på hans form i Australien, samt hans tidigare prestationer på England på hemmamark.

I Englands lag ser Kevin Petersens odds på 3/1 för flest runs otroligt lågt ut. Detta betyder att Alastair Cook och Ian Bell, 9/2 respektive 5/1, kan vara värda pengarna. Deras "sakta men säkert"-attityd kan komma att visa sig perfekt för situationen i Sri Lanka.

Pietersen har varit ur form i uppvärmningsmatcherna. Han må ha gjort gott ifrån sig i vinsten över President's Board XI, men han spelade dåligt i de två matcherna före det, och gjorde inte heller bra ifrån sig i serien mot Indien.

Cook, å andra sidan, har varit i ypperlig form, och har 377 runs ifall vi räknar med alla matcher spelade i landet sedan början av endagsturen i september. Han ser ut att kunna fortsätta i samma stil.

På kastarsidan har vi Matthew Hoggard, som lär avsluta som Englands bästa poänggörare. Killen fråm Yorkshire har spelat mycket bra, och kommer att slå ned många grindar.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS