Söndagens Premier League med Bet365 odds – Arsenal mot Man City

Av Marcus Larsson på 12:43AM GMT 12 Jan 2013
Söndagens Premier League med Bet365 odds – Arsenal mot Man City

Under söndagens spelas en av de mer svårtippade matcherna i denna Premier League omgång där Arsenal hemma möter Manchester City. På pappret och en titt på Bet365 oddsen ser vi att denna match är öppnaste av alla med en Arsenal seger som ger 2,62 gånger pengarna, ett oavgjort resultat skulle betala 2,50 samtidigt som en seger för Manchester City skulle betala 2,80.

Att därför spela på en potentiell segrare i matcher är något som vi avstår ifrån. När nu denna spelvariant var bortplockad siktade vi in oss på vår andra favorit, att spela över/under antal gjorda mål i matchen. Båda lagen vet hur man gör mål och båda lagen har spelare som lätt skulle kunna göra både två och tre mål under matchen. Arsenal har under lagets sex senaste matcher gjort 17 mål och släppt in åtta, vilket ger ett snitt på över 4 mål per match. Manchester City i sin tur har gjort 13 mål och liksom Arsenal, släppt in åtta vilket ger 3,5 mål per match i snitt. Med två lag hållandes ett sådant högt målsnitt skulle vi helt klart sikta in oss på att spela på över 2,5 mål, detta om det inte hade varit för spelhistoriken mellan de två kombattanterna.

Tittar vi tillbaka tre år i tiden och på matcher som lagen spelat mot varandra, liga- som träningsmatcher ser vi en klar trend, ett väldigt ineffektivt spel med målfattiga matcher. Lagen har bland annat sex matcher i rad där resultatet blivit två eller färre mål i matchen och i fyra matcher där det antingen slutade mållöst eller med ett enda mål i slutresultat.  

Bet365 oddset lutar mot att vi kommer få se över 2,5 mål, vilket spelas till 1,70 gånger pengarna, ett spel som vi självfallet kan förstå om vi blickar tillbaka på lagens sex senaste matcher. Värdet i denna match ligger dock i ett spel på under 2,5 mål och detta då baserat på lagens individuella historia mot varandra. Vi får här ett Bet365 odds på 2,10 gånger insatsen vilket också blir vårt spel.

Slutresultatet vi ser framför oss är 1-1 vilket också blir vårt alternativspel där ett spel på slutsiffrorna 1-1 skulle ge oss 6,50 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS