Roger Federer nobbar Sverige och Stockholm Open 2011

Av Olaf Eriksson på 10:14AM GMT 29 Dec 2010
Världstvåan i tennis, Roger Federer

Tennisstjärnan Roger Federer har inte för avsikt att komma tillbaka till Stockholm för att spela Stockholm Open under 2011. Han kommer därmed inte att försvara sin titel från i år, trots succén och att han i år berätta att han mer än gärna skulle komma tillbaka till turneringen för att svara sin titel.

Detta uppdagades när schweizaren presenterade sitt spelschema för 2011. Med på schemat finns 18 turneringar och som det ser ut så har han beslutat att inte återvända till Stockholm för att försvara titeln.

I schemat som släppts finns det helt enkelt inget utrymme för att återvända till Stockholm. Det är ett hektiskt schema som ligger framför världstvåan under 2011. Med ett sådant hektiskt schema finns det helt enkelt inget utrymme att återvända till Stockholm för att försvara titeln från i år.   

Nu har dock inte arrangörerna valt att räkna bort Roger Federer riktigt än. Schweizarens anmälan till årets event kom först två månader innan turneringen drog igång och det finns inget som inte talar för att han skulle upprepa just detta även i år. Som schweizarens schema ser ut just nu har han bokat upp sig för att spela i Davis Cup samtidigt som Stockholm Open går av stapeln.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS