Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

Oddsen inför årets Cheltenham Gold Cup

Av Marcus Larsson på 3:54PM GMT 7 Mar 2019

National Hunt-säsongen har pågått ett tag med den platta säsongen nu i horisonten. Det finns mycket intresse hos spelbolagen över vad som kommer att hända med hopparna under de närmaste månaderna och blicken vänder sig mot festivalen och Cheltenham Ante Post-marknaderna börjar redan se rörelse bland oddsen.

Just nu ser det ut som en öppen historia när det gäller att ta reda på vem som kommer att kunna erövra 3m2f-mästerskapets beslutsfattare över den nya kursen i mars.

Massor av speloperatörer tror att det kommer att bli en av de högre profilval som vi har sett springa under de senaste två eller tre åren på festivalen och i detta ögonblick hittar du Presentering Percy som hos spelbolagen spelas som favorit till 3 gånger insatsen. 

Det verkar som att han är låst i en hård kamp med Native River just nu och vissa spelbolag spelar honom till runt 6.5 gånger pengarna med ett antal spelbolag så det kommer att bli intressant att se hur allt kommer sluta.  

Clan Des Obeaux står näst på tur till 12 gånger pengarna, medan det finns fler än några andra i mixen här som Kemboy och Road To Respect som ser ut som ett bra värde på ett spel.

En av de viktigaste faktorerna är att få in spelet i tid, och att välja rätt tidpunkt när spelet lämnas in, helst innan de tävlar om några av de större tävlingarna på National Hunt-kretsen. Du kan förvänta dig omfattande svingar i oddsen under den processen och det kommer att bli fascinerande att se utvecklingen. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS