Närmare titt på 2019 års Dubai Golden Shaheen och dess odds

Av Annika Hersten på 3:58PM GMT 7 Mar 2019

I tävlingsprotokollet för 2019 hittar vi så klart Dubai Racing Carnival som står i startgroparna och som förväntas bli ett enastående event. Precis som i fjol faller favoritskapet återigen på Roy H efter enastående prestationer Rockingham Ranch senast och med utmärkelsen Eclipse Award som man nyligen tilldelades i USA. 

Den ante postmarknaden för Golden Shaheen förväntas vara mycket konkurrenskraftig som ett antal toppkonkurrenter - för det mesta kommer från USA - kommer att tävla denna tävling igen i år.

Roy H spelas till ett lågt odds, så lågt som 2.25 i nedre kant och 2.75 i övre kant. Det finns några andra intressanta utmanare som ger lite tryck på honom när han går vidare till loppet. Han är osannolikt att faktiskt driva en prep-race i Dubai och kan använda tävlingen som en säsongsbetonad debut innan han riktar in andra raser i sitt hemland.

Imperial Hint är den stora konkurrenten på marknaderna just nu och du hittar honom prissatt runt 4.5 till 5 gånger insatsen med ett antal topp bookmakersoch han är fast pekad på tävlingen och kan vara inställd för att göra ett seriöst intryck här. Löften som uppnåtts hade varit pekade på tävlingen tidigare men det verkar nu uppe i luften om han faktiskt kommer att ställa upp här.

X Y Jet har varit en av de mer dominerande sprintarna i USA under de senaste åren och du kan betala på honom att kunna göra ett seriöst intryck här. Du kan backa honom var som helst från ett odds som sträcker sig från 8 upp till 12 gånger pengarna.  

Whitmore är en annan intressant utomstående för en platsfinish och du hittar honom handel mellan 12 till 15 gånger insatsen. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS