BetBuilder-alternativet låter dig anpassa alla typer av spel på en gång
Utmärkta pengarna-tillbaka specialare på tennis- och fotbollsspel
Insättningsbonus som är enkel att lösa in

LeoVegas Recension

Betyg:
100% up to 2000 SEK
Significant terms: 18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar. 

100% up to 2000 SEK

Significant terms: 18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar. 

Fria spel & bonusar:

LeoVegas erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till 200 kronor baserat på din första insättning. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att bonusen faktiskt betalas ut i kontanter i motsats till en rad fria spel som man vanligtvis annars hittar hos andra större spelbolag.

Nya spelare kan få en insättningsbonus på LeoVegas med en så pass liten insättning som 100 kronor. De kvalificerande spelen måste placeras på odds på 1.8 eller högre.

Hur stor din bonus kommer bli beror på hur mycket du sätter in och satsar.

Sätt in minst 100 kronor och få 100 kronor i bonus. Du får då 200 kronor att spela för

Sätt in minst 500 kronor och få 500 kronor i bonus. Du får då 1000 kronor att spela för

Sätt in minst 1000 kronor och få 1000 kronor i bonus. Du får då 2000 kronor att spela för

Sätt in minst 2000 kronor och få 2000 kronor i bonus. Du får då 4000 kronor att spela för

Vänligen notera att betalningar gjorda via Skrill eller Neteller inte är berättigade till din 100% insättningsbonus. Regler och villkor tillämpas för att använda din spelbonus.

Du kan även få en del riktigt spännande individuella gratisspel och bonusar när du spelar på LeoVegas – den action som erbjuds tar aldrig slut.

LeoVegas erbjuder även en vinstökningskampanj på fotboll till sina befintliga spelare och det är ett bra sätt att tillföra extra värde till dina spelkuponger. Spelare får upp till fyra vinstökningar varje vecka som kommer göra att oddsen ökar på matcher som de valt.

Du kan även boosta dina ackumulatorvinster med 5% på dubblar, 15% på tripplar, 25% på fyrlingar och hela 40% på femlingar eller mer. Dessa typer av erbjudanden kan betala bra för en bra spelare.

Det finns även upp till 10,000 kronor tillgängliga att vinna varje månad genom att göra ett stort intryck på sportbetting-leaderboards – det är därför LeoVegas har lyckats etablera sig som en förstklassig plats för svenska spelare som inte enbart är ute efter att vinna stort, utan som även vill ha många olika alternativ och bonusar att välja mellan!

Recension av LeoVegas 

LeoVegas har lyckats etablera sig som ett av de mest populära spel- och casinoföretagen på den svenska marknaden idag.

De har visat sig vara extremt populära bland alla typer av spelare tack vare deras unika kombination av bra priser och bonusar, tillsammans med en del spännande funktioner som du mest troligt inte hittar någon annanstans.

En av de absolut mest populära funktionerna hos LeoVegas är deras BetBuilder-alternativ där du kan sätta ihop alla typer av spel på nästan alla evenemang. Vill du satsa på resultatet i en fotbollsmatch tillsammans med antalet hörnor och om en specifik spelare får ett rött kort under en match? Då kan du sätta ihop det spelet tack vare LeoVegas BetBuilder-funktion.

Många spelsidor online erbjuder inte möjligheten att sätta ihop liknande spel och det är därför så många kunniga spelare öppnar konton på LeoVegas.

LeoVegas är även en förstklassig sida för spelare som vill spela på tennis då gör mer än vad som förväntas för att erbjuda ett antal fria satsningar och vinstökningar på all stor action på centre court. Det kan vara rätt av dig att flytta över dina livebet på tennis till LeoVegas om du letar efter stora belöningar på dina insatser.