La Liga 2019 närmar sig slutet, här är oddsen

på 9:45AM GMT 24 Mar 2019
La Liga 2019 närmar sig slutet, här är oddsen

Det börjar tvektlöst bli intressant i toppen av spanska La Liga där Barcelona fått en smakstart påsäsongen. Även om Barcelona inte är ert favoritlag, om ni kan isidosätta era personliga känslor och istället använda hjärnan, dåfinns det goda chanser till att tjäna en slant eller två, om ni spelar pålaget hos någon av spelbörserna som erbjuder bra odds påmatcherna i spanska ligan. Missa heller spelet där ni spelar påvilket lag som kommer att vinna hela årets liga, men placera era spel rätt såomgående, dåett allt för stort försprång kommer gör att oddsen sjunker kraftigt. 

Som ställningen är nu hittar ni exempelvis Lionel Messis Barcelona till ett väldigt lågt odds att vinna hela årets liga. Oddsen som hittas ligger mellan 1.01 till 1.02 gånger pengarna, inte allt för hög avkastning men spelas det i kombinationsspel med andra spel, dåkan det till sammans bli en ordentlig avkastning i slutändan. 

Att Barcelona spelat bra i år råder det inget tvivel om, man har tagit vara påchanserna och presterat när det behövts, samtidigt som ärkerivalen Real Madrid inte alls lyckats prestera påden nivån vi är vana vid att se dem på. Laget får just nu ståemot en massa kritik och detär stor chans att vi kommer fåse förändringar i laget efter denna säsong. 

Atletico Madrid är det enda laget med ett någorlunda odds som kan ses som prisvärt till 21 gånger pengarna. Men chanserna att de skulle lyckas ro hem årets troféär som ni förstår minimala där det skulle krävas ett mirakel och lite till, för att lyckas med detta. 

Oddsen påatt Real Madrid ska vänta påsteken och passera Barcelona för att ta hem årets seger, spelas till odds som varierar mellan 41 gånger pengarna upp till hela 81 gånger insatsen. 

Alla övriga utmanare i ligan, spelas till odds som är över 1000 gånger pengarna upp till 4500 gånger insatsen. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS