Låt Betsafe göra "Tråkmatchen" till en återbetalning av spelet

Av Annika Hersten på 4:14PM GMT 30 Apr 2014
Låt Betsafe göra "Tråkmatchen" till en återbetalning av spelet

Spelare som spelar på oddset vill se sina spel gå in och kanske framför allt se lite action, inte bara följa tråkiga, mållösa matcher där inget händer. Betsafe erbjuder nu spelare som spelar på oddset hos dem ett urval av sex olika, unika speltyper som de valt att kalla för 6-pack, däribland ett av spelen kallas för "Tråkmatchen". Utsätts du får en sådan match, får du insatsen tillbaka. Dessa speltyper kan således ge er lite omväxling från ert vanliga, vardagliga spel. Betsafe tar det där extra steget för sina kunder för att leverera spännande, innovativa och intressanta erbjudanden och produkter.

Detta 6-pack innehåller kampanjerna frikortet, målfesten, hattrick, ninja, tråkmatchen samt singelbaren. I denna artikel kommer vi fokusera på tre av de sex tillgängliga spelvarianterna, ninjabet, tråkmatchen samt singelbaren. Under morgondagen presenterar vi sedan de tre sistnämnda spelen, frikortet, målfesten och hattrick

Ninja-bettet (The Ninja Bet)
Detta är ett spel som spelare kan utnyttja om de spelar på utvalda spel från fotbollsmatcher. Spelet går ut på att placera ett spel på något av de utvalda spel under denna kategori, spel som gäller att spela på målgörare i matchen och att spelarens lag vinner. Exempel på detta skulle kunna vara att spela på Rooney som målskytt och att hans Manchester United vinner till Betsafe oddset 7,00 gånger pengarna eller att derbyt vinns av Man City med Toure som målgörare, till 4,70 i Betsafe odds. Ett annat alternativ och betydligt ”säkrare” sådant om vi tittar på oddset skulle vara spelet på att Suarez lyckas göra mål och där hans Liverpool tar hem matchen, ett Betsafe spel som betalar 1,50 gånger insatsen.

Tråkmatchen (Snore draw)
Att se en av de matcher man spelat på sluta 0-0 år bland det tråkigaste man kan vara med om när man tittar på fotboll. Ännu värre är det om man spelat på ett korrekt slutresultat. Slutar matchen 0-0 kommer Betsafe här att återbetala ert spel till ert konto upp till maximalt €50. Enda kravet är att spelet lagts på en match från Premier League, Serie A, La Liga eller Bundesliga.

Singel baren (The singles bar)
Denna kampanj ger spelare en livlina i fall deras spel inte går in. Kampanjen går ut på att ni spelar på ett matchspel 1X2 men där spelet inte går in. Betsafe betalar här tillbaka insatsen om spelet inte går in men där namngivne spelare gör matchens sista mål. Exempel på tillgängliga spel som skulle betala tillbaka insatsen, upp till maximalt €50, är bland annat Manchester derbyt mellan United och City. Lyckas Nasri göra matchens sista mål får ni insatsen tillbaka. Det andra utvalda spelet är matchen mellan Sevilla mot Real Madrid där er insats betalas tillbaka om Benzema står som siste målskytt.

I den andra delen om dessa erbjudanden tar vi oss en närmare titt på de tre kvarvarande kampanjerna frikortet, målfesten och hattrick. Har ni inte ett Betsafe konto? Se då till att öppna ett idag!

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS