Hur slutar 2019 års NBA mästerskap, vi har oddsen

Av Olaf Eriksson på 3:49PM GMT 10 Mar 2019

Just nu bjuds vi på förmodligen världens mest underhållande basket, med NBA som passerat halvvägspunkten för säsongen. Det råder inget tvivel om att NBA är den tuffaste basketligan i världen och som har alla de bästa spelarna i världen, och tillsammans är detta ett recept för framgång. Vi börjar närma oss slutspelet i NBA och med anledning av detta har vi valt att ta en titt på spelbolagens odds, hur de tippar att allt kommer att sluta, från vinnande lag till bäste målskytt. 

Medan mycket av snacket i ligan just nu är kring de potentiella affärer som kan hända för LA Lakers där ett antal stora spelare ser ut att försöka hitta en plats vid sidan av basketlegenden Lebron James finns det fortfarande gott om satsningsvolym hällande in på NBA Championship marknaderna.

Som det står för tillfället talar oddsen mycket för Golden State Warriors och du kommer att upptäcka att detta lag från Kalifornien – som varit extremt dominanta under de senaste åren, ledda av Steph Curry – spelas som klara favoriter för att ta hem titeln. 

Spelbolagen har listat Golden State till låga 1.5 gånger pengarna, och en solklar favorit jämfört med de övriga lagen. Närmaste hotet, om man tittar blint på oddsen, kommer från Toronto Raports som spelas mellan 9-12 gånger pengarna. Som ni ser så är det en markant skillnad mellan Golden State och närmste utmanare, Raports. 

De andra stora utmanarna inkluderar Milwaukee Bucks tillsammans med Houston Rockets, där lagen spelas mellan 9 till 15 gånger insatsen som segrare i årets NBA. 

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS