Hur man slår vad online

Av Annika Hersten på 10:34PM GMT 15 Dec 2007
Hur man slår vad online
the_scottish_podcaster

Hur fungerar vadslagning på sport online?

Ifall du nyligen börjat slå vad på idrott online är det en bra idé att bekanta dig med hur det hela fungerar innan du sätter igång på allvar. Det är mycket viktigt att du förstår grunderna i det hela innan du lägger ditt första vad, för annars är sannolikheten stor att din hobby blir kortlivad. Det finns en del saker som det är värt för dig att känna till då du bestämt dig för att placera ett vad online.

Hur öppnar jag ett konto för att slå vad online?

Innan du öppnar ett konto för att slå vad på sport online måste du välja vilka vadslagningsfirmor du vill registrera dig hos. Kolla in recensionerna av de olika sajterna hos Vadslagningsguiden för handledning i frågan. Det lönar sig att öppna konton hos ett antal olika firmor för att dra nytta av skillnader i de odds som erbjuds av vadslagningsfirmor - oddsen kan variera med så mycket som 10 procent för en del vad. Det finns ett antal sajter som jämför odds mellan olika vadslagningsfirmor, och det kan löna sig att rådfråga dem innan du placerar ditt vad.

Ett flertal vadslagningssajter erbjuder gratis vad för nya kunder, tack vare den enorma konkurrensen om spelare. Vadet är i allmänhet 200-400 kronor, och du får tillgång till det då du öppnar ett konto och gör en insättning. Det finns inte någon gräns för hur många konton du kan öppna hos olika vadslagningsfirmor - det hela beror på hur mycket pengar du vill spendera.

Vilka detaljer måste jag ge ut?

Du måste i allmänhet registrera din e-post adress, ditt användarnamn, samt ett lösenord. Ifall du registrerar ett kreditkort kan du vara tvungen att ge ut din hemadress. Ifall din information accepteras får du ett e-post meddelande med information om ditt nya konto. Du kan nu börja placera vad. Ifall du vill stänga ditt konto är du tvungen att kontakta vadslagningsfirmans kundservice. Detta varierar beroende på vilken sajt du använder, och det är en bra idé att följa de instruktioner som finns på vadslagningsfirmans webbsida.

Hur placerar jag ett vad online?

Du måste först göra en insättning på ditt konto hos den firma du spelar med. Summan som krävs före du kan börja spela är oftast kring 200 kronor. Du kan sätta in pengar via kreditkort, från ditt bankkonto, eller ett antal andra alternativ, beroende på vilken firma du valt. Du kan börja slå vad så fort din insättning syns på ditt konto. Du kan även sätta in mera pengar när som helst. För att slå vad måste du välja vilken häst, spelare, eller vilket lag du vill satsa på, och placera ett vad. Vadslagningsmetoden varierar en aning beroende på var du spelar, men det är inte svårt. De flesta vadslagningsfirmor har en gräns för hur lite du kan satsa per vad, så håll ett öga på detta innan du placerar ditt vad.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS