Håll ett öga på dessa spelare i Open, del 2

Av Olaf Eriksson på 4:14PM GMT 18 Jul 2007
Håll ett öga på dessa spelare i Open, del 2
mandj98

Det är självklart svårt att ignorera Tiger Woods i någon tävling, i synnerhet då det kommer till Majors, men oddset 100/30 är alldeles för lågt för att vara värt att satsa på.

Hans sjätte plats i AT&T var inte något att skämmas över med tanke på att han nyligen hade blivit pappa, och så tog han en andra plats i US Open vilket bevisar att han är i toppform. Carnoustie är en lång bara, den längsta i Opens historia, vilket kan gynna Woods, men för att klara sig på banan krävs precision, inte styrka. Därför lönar det sig att satsa på Jim Furyk.

Furyk har en av de konstigaste swingarna i världen, men han presterar konsekvent bra och har aldrig åtagit sig några riktiga smällar. Han kan slå bollen långt, han spelar ett utmärkt kort spel, och klarar oftast av vilken bana som helst. Jag säger oftast, därför att hans val av driver på det 17:e hålet i Oakmont antagligen kostade honom hans andra US Open-vinst.

Furyk lider inte av att resa - han avslutade på fjärde plats i Hoylake under förra året, och hans senaste fem resultat är: andra, 23:e, andra (i US Open), femte, tredje. Satsa på Furyk med 35/1 hos Sporting Odds.

Rory Sabbatini brukar föredra att hålla sig utanför rampljuset, men detta beror inte på dåliga framträdanden på golfbanan. Denna spelare från Zimbabwe har oddset 100/1 för att vinna Open, vilket är för högt för en spelare av hans kaliber. 31-åringen har avslutat bland de tre bästa i fyra av de sju senaste turneringarna han spelat. Hans 26:e plats i Royal Liverpool i fjol pekar på att han har möjlighet att hålla sig kvar till den sista dagen.

Jag skulle även hålla ett öga på Justin Rose som äntligen visar tecken på att slå ut i blomning. Han vann en titel som han längtat efter mycket länge i början av året, Mastercard Masters i Australien. 27-åringen har varit i bra form detta år, och har varit bland de tio bästa spelarna på båda sidorna om Atlanten.

I synnerhet hans tionde placering i US Open - där han blev tredje 2003 - låter förstå att han är i bra form och möjligtvis kan ta hem en Masters-titel. Engelsmannen Rose har goda minnen från turneringen, eftersom han avslutade på fjärde plats i Royal Birkdale då han var 17 och fortfarande amatör. Han finns att satsa på med oddset 30/1 hos Bet365.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS