Håll ett öga på dessa spelare i Open: del 1

Av Marcus Larsson på 3:15PM GMT 16 Jul 2007
Håll ett öga på dessa spelare i Open: del 1
mandj98

Niclas Fasth har tagit stora steg framåt med sitt spel. Under de senaste två åren har han ökat sina vinster i European Tour från en till sex. Den senaste vann han i juni, då han lyckades hålla hemmafavoriten Bernard Langer ifrån sig i BMW international Open i Tyskland.

Fasth har mognat långsamt men har stadigt lyckats mala fram resultat, och är nu i högform. 35-åringen är nu tvåa i European Order of Merit efter att ha avslutat bland de tio bästa i sju av de tolv turneringar han deltagit i år 2007. Han avslutade på fjärde plats i US Open och har bevisat att han kan tävla mot de bästa spelarna.

Efter US Open har han tagit hem en seger och en andra plats i de två turneringar han har spelat. Han hoppade över Scottish Open med tanke på Carnoustie, och kan hålla sin andraplats i US Open år 2001 i tankarna. Hans odds ser inte dåliga ut, 40/1.

Trots en dålig start i US Open kan man inte ignorera Colin Montgomerie i Carnoustie. Den hemlighetsfulle skotten älskar att återvända hem och han har nyligen blivit den mest framgångsrika brittiska golfaren genom tiderna, då han tog hem sin 31:a titel i K Club tidigare denna månad.

Han har en ny caddie och har tagit lektioner i puttande, vilket verkar ha tänt hans spelgnista åter. Den evige tvåan i Major verkar ha återfått tron på sig sjäv. Monty blev andra i Open i St Andrews för två år sedan, och 15:e senast Open spelades i "Car-Nasty".

Justin Leonard är en kul spelare. Först håller han tyst hur länge som helst, och så dyker han plötsligt upp i Majors för att visa vad han går för. Leonards resultat har varierat denna säsong, men nu har han igen funnit formen och blev andra i Buick Open i juni samt 25:e i AT&T.

För tio år sedan vann Leonard Open i Royal Troon, och i synnerhet verkar han klara sig bra då han spelar i Skottland. Han slutade på 14:e och 16:e plats i Muirfield 2002 respektive Royal Troon 2004, och det kan väl vara värt att satsa på honom trots det höga oddset 125-1.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS