Få generösa Unibet odds på Champions League och Paris SG

Av Olaf Eriksson på 6:15PM GMT 18 Sep 2012
Champions League - Paris Saint Germain mot Dynamo Kiev

I kvällens omgång av Champions League hittar vi åtta matcher som avverkas som tillsammans kan generera riktigt goda odds för er som föredrar att spela på kombinationsspel med ett flertal matcher eller flera typer av spel på en match. Extra intressant idag är matchen mellan Zlatan Ibrahimovics nya hemklubb PSG som hemma möter gästande Dynamo Kiev. Matchen i sig ser, enligt Unibets odds, att hålla PSG som favorit till oddset 1,70, något som vi också håller med om och väljer därför att spela en etta.

Vi nöjer oss dock inte med att enbart spela på en seger för Paris SG, inte med tanke på den smakstart som Ibrahimovic fått i sin nya moderklubb där han på fem matcher gjort fem mål och därmed fått den bästa tänkbara starten han kunnat önska sig. Då Zlatan sitter med fem raka mål väljer vi därför att även spela på honom som målskytt i matchen till Unibet oddset 1,85. Vill ni ta en chansning kan ni även spela på Zlatan som förste eller siste målskytt vilket ger er 3,60 gånger pengarna.

Slutresultatet i matchen tror vi landar på 2-0, ett resultat som ger 8,25 gånger insatsen. Med ett 2-0 resultat spelar vi även på att det kommer att göras under 2.5 mål i matchen till 1,75. Sammanlagt väljer vi att spela på fyra alternativ som ger oss Unibet odds på 1,70 + 1,85 + 8,25 + 1,75 vilket sammanlagt ger hela 45,40 i odds alltså 4540 kronor på en satsad hundring.

Föredrar ni istället att spela på resultat i matcher kan ni välja bland kvällens intressanta Champions League matcher, däribland AC Milan mot Anderlecht, Dinamo Zagreb mot FC Porto, Borussia Dortmund mot Ajax och Real Madrid mot Manchester City.

Tillsammans med Paris SG skulle vi spela på Milan, Dortmund, Porto och Madrid som vinnare i sina respektive matcher. Denna femling betalar 10,57 gånger pengarna och kan vara ett alternativ till spelet här ovan.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 LeoVegas 200KR BONUS
6 Mr Green 5000KR BONUS