England måste vinna i Oval

Av Annika Hersten på 1:47PM GMT 7 Aug 2007
England måste vinna i Oval
Badger Swan

England sätter allt sitt hopp på att Chris Tremlett ska lyckas upprätthålla Michael Vaughans rekord i hemmaserier då det tredje och det sista Testet börjar i Oval nästa torsdag.

Det var den 25-årige kastaren från Hampshires andra Test någonsin, och han tog ett imponerande 3 av 12 i Indiens andra inneomgång. Värdnationen förlorade med sju grindar och de är tvungna att vinna den sista matchen för att jämna ut serien.

Tremletts fina prestation är en av de få positiva sakerna för det engelska laget efter förlusten. Han har fått mycket beröm och det är många som förväntar sig att han kommer att hitta sin toppform just i tid till Oval.

Den engelska tränaren Peter Moores sade: "Han kastade aggressivt, han har vuxit med varje kast i de två Test-matcherna. Han kommer att få ut mycket ur inneomgångarna, då han kastade kort kastade han med bra kontroll, satte mycket press på de andra spelarena, och fick fortfarande till stånd rörelse i sidled".

Även den högt ansedda cricketdomaren Christopher Martin-Jenkins föreslog att Tremlett är nyckeln i en text som han skrev i The Times.

Ladbrokes har nu lagt jämna odds på att Tremlett bränner flest spelare av spelarna i det engelska laget. Just nu har han bränt tio. Englands nästbästa spelare är James Anderson, med åtta grindar och oddset 3-1. Ryan Sidebottom har samma odds trots att han bränt färre spelare, och Monty Panesar är 6-1 med sex offer.

Det måhända att Panesar är värt sitt odds med tanke på att Oval också har tenderat att passa kastare med skruv i kastet. Och Northamptonshire-spelarens vänstra arm har sett farlig ut mot Indien. Han hade otur och lyckades inte bränna både Wasim Jaffer och Murali Karthik i den första inneomgången mot Indien i Trent Bridge. Zaheer Khan har 10-1 hos Ladbrokes för att bränna tio spelare i det tredje Testet.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS