England i Six Nations

Av Peter Christenson på 1:27AM GMT 4 Jan 2008
England i Six Nations
fat dad

Det nya året är här och vår uppmärksamhet riktas därmed mot rugby union och Six Nations. Englands tränare Brian Aston, med ett nytt kontrakt i bakfickan, har en mycket kort tid på sig att ta upp viktiga frågor angående urval av spelare för turneringen som startar i början av februari.

Det verkar bisarrt att Johnny Wilkinson, som avslutade World Cup i sin bästa form någonsin, kan möta konkurrens för Englands första val för nr 10. Wasps unga Danny Capriani har dock visat upp sin bästa sida, och Wilkinson har endast 7/4 för att starta i mot Wales den 2 februari.

Cipriani, som har varit i rampljuset på grund av sitt förhållande med hälften av gruppen Cheeky Girls, är andra favorit för att bli nr 10 i turneringen med oddset 5/2, och Charlie Hogson, ex-inhoppare för Wilkinson, har 5/1. Olly Barkley från Bath har förtjänat poäng genom att hoppa in för Wilkinson då han ådrog sig en skada i Frankrike, men han har endast oddset 12-1 för att ta sig till Ashtons lag.

Cipriani har vunnit över Hodgson och Barkley, och han har även skuggat en övrig ung spelare från Gloucester, nämligen Ryan Lamb. Lamb slog igenom förra säsongen och har spelat mycket bra i synnerhet i Heineken Cup.

På grund av all den unga begåvningen i det engelska laget har Andy Farrell, som spelade en stor del i Ashtons planer i Frankrike, innan han ådrog sig en skada före semifinalen mot Australien, endast 6/4 för att ta sig till Six Nations denna gång.

Coral: nummer 10 under England v Wales den 2 februari: 7/4 Wilkinson, 5/2 Cipriani, 5 Hodgson, 9 Flood, 12 Barkley, Lamb, Geraghty

Andy Farrell spelar för England i Six Nations 2008: 6/4 ja, 1/2 nej

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS