England hoppas klara sig i test mot Nya Zeeland

Av Peter Christenson på 3:19PM GMT 29 Dec 2007
England hoppas klara sig i test mot Nya Zeeland

Englands kapten Michael Vaughan har erkänt att han är orolig över att hans lag kan bli vana vid att förlora, och märker inte att det redan är för sent.

Efter att England förlorade sitt sista Test mot Sri Lanka i Galle - och därmed förlorade en serie i vilken de redan utspelades ordentligt - har de endast vunnit en av 14 matcher på bortaplan.

Och ifall vi inte räknar med en vinst över Västindien förra sommaren, har England förlorat sina tre senaste serier. Detta är långt ifrån tiden då Vaughan ledde England till sex raka serievinster.

Till Englands lycka är deras följande opponent Nya Zeeland i mars 2008. De har aldrig förlorat en serie där, men vadslagningsfirmorna tror inte att de lyckas med det samma igen. Ladbrokes ger Nya Zeeland oddset 6/5 för att vinna serien på tre test, medan England har 11/8, och oddset för oavgjort är 5/2.

Kanhända är det en överdrift efter Englands spel i Sri Lanka, där turister aldrig har det lätt att ta hem en seger.

Ladbrokes verkar även ignorera att Nya Zeeland, under Danbiel Vettoris ledning, är lika bra på att förlora som England. De tog nyligen stryk i Sydafrika, och deras spel ser mycket sämre ut än Englands.

England behöver inte denna gång möta slagmän som Mahela Jayawardene eller Kumar Sangakkara. Endast Stephen Fleming verkar vara ett riktigt hot. Och Shane Bond - ifall han inte spelar förlorar Nya Zeeland oftast - har en skada och kanske drar sig ur cricket helt och hållet.

Ladbrokes ger England 8/1 för att vinna serien 2-0, och de har 25/1 för att inte få ett enda poäng.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS