Live Odds:
Loading
Live Streaming:
Loading

En titt på oddsen inför 2019 års Grand National

Av Annika Hersten på 4:01PM GMT 7 Mar 2019

En av de största vadslagningshändelserna på planeten är bara en kort stund bort med den engelska Grand National-uppsättningen att springa på Aintree med ett antal högprofilerade National Hunt-deltagare som gör anteposten särskilt konkurrenskraftig. Med återkallandet av tidigare favorit Presenting Percy komplicerar nu marknaden lite, det finns en hel del möjligheter att sätta ihop en bra vadslagning.

En av de bästa delarna av Grand National är att spelbolagen alltid erbjuder några förbättrade platsmarknader och det hjälper till att få några av de högre odds-deltagarna i mixen eftersom du enkelt kan se några 66/1 och 100/1 finish inom de fem bästa.

Den här gången verkar det vara Tiger Roll som anses vara den riktiga favoriten här med ett anständigt pris som floats på honom. Spelbolagen har honom listad omkring 17 gånger pengarna, men där några har listat honom så högt som 21 gånger insatsen, vid skrivandes stund. 

Vintage Clouds är den största utmanaren och han spelas till ett odds som sträcker sig från 21 till 26 gånger insatsen, för att vinna 2019 års Grand National på Aintree.

Elegant Escape är också en annan för att hålla koll på och han kan spelas till 26 gånger insatsenhos en rad olika operatörer 25/1-marginal med några böcker som sannolikt kommer att gå kortare när vi når nästa försäkringsstadium. Oddsen tar då lite hopp till Walk In The Mill - som förtjänar mycket respekt - och kan backas runt en 30/1-marginal med ett antal topp bookmakers just nu.

Auvergnat är en annan för att hålla ögonen på och han handlar på cirka 33/1 och, som några andra här, kommer sannolikt att se hans prisfall när vi kommer närmare själva själva loppet.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS