Els leder match play

Av Annika Hersten på 7:42PM GMT 6 Oct 2007
Els leder match play
jameskpoole

Ernie Els är favorit med oddset 4/1 för att vinna sin sjunde World Match Play Championship i Wentworth, och detta kommer inte som en överraskning eftersom han varit den främsta kandidaten fram tills Tiger Woods deltog i fjol, ända sedan Woods var med förra gången år 1998.

Ingen Woods syntes till på 16-mannabanan detta år, och det var endast tre amerikaner med: Hunter Mahan, Woody Austin, samt Jerry Kelly. Ingen av dessa lockade mycket publik. Faktum är att största delen av de brittiska åskådarna knappast ens känner till dessa herrar vid namn, trots att Mahan visade sig populär hos de skotska golffansen i Open i Carnoustie tidigare i år. Det kan löna sig att hålla ett öga på Kelly, eftersom han är känd för sina utbrott på banan, och det kan hända att åskådarna får en insikt i hans varierande humör.

Justin Rose, som har tillbringat mycket tid på båda sidorna av Atlanten detta år, är Hills andra favorit med oddset 7/1, men det ser inte ut som om han skulle klara av att ta sig till topp fyra, och han är inte värst bra på match play golf, trots att han var Nick Faldos val för det brittiska laget i Seve Trophy. Men Rose har spelat bra denna säsong, och hans framgång i Majors detta år slås av endast en annan spelare: världsettan Tiger Woods.

De fyra bästa positionerna i turneringen kommer antagligen att gå till Paul Casey, som är regerande mästare, Els, som är högst rankad, samt de två andra Major-vinnarna i spel: Padraig Harrington från Irland, samt Angel Cabrera från Argentina.

Ingen amerikan har vunnit Wentworth sedan Wos vän Mark O'Meara tog hem segern år 1998. Trots detta kan det löna sig att satsa på sydafrikanska Sabbatini som har sin bas i Texas. Han vann dett års Colonial och var i toppform under FedEx Cup.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS