Champions League rent ut

Av Marcus Larsson på 3:12PM GMT 29 Dec 2007
Champions League rent ut
.SVT.

Arsenal-fansen blev inte glada då de fick höra att klubbens följande motståndare i Champions League är AC Milan. Men fjolårets vinnare är inte lika tuffa detta år, och det är snarare Liverpools och Celtics fans som gråter efter att de fick nyheterna om att lagen möter Inter Milan respektive Barcelona.

Celtics manager Gordon Strachan yttrade för två veckor sedan att "de flesta lag vill möta oss", och det blev Barca som drog denna lyckliga lott. År 2006 vinnare, som vann över Rangers i gruppfasen, är nu 7/2 favoriter, med all rätta. Frank Rijkards trupp återvänder nu till sin bästa form, och kommer sannolikt att leda Primera Division nästa vår. Celtic såg rätt dåliga ut under sin senaste match mot AC Milan, och spelar inte i samma liga.

Milans status i European Cup går inte att ifrågasätta. Calo Ancelottis trupp har tagit sig till fem semifinaler under de senaste sex åren, och har sedan tagit sig till final tre gånger. De tog hem två segrar, och kommer att ha en hel del självförtroende i matcherna mot Arsenal. Vadslagningsfirmorna tror dock inte att de kommer att slå ut London-truppen, utan Paddy Power ger i stället Arsenal favoritoddset 12/1 mot de sjufaldiga mästarnas 14/1.

Manchester United lär vara rätt nöjda med sin lott, då de kommer att möta franska Lyon i följande rond. De tog sig enkelt igenom gruppfasen, och är andra favoriter för att vinna hela turneringen med oddset 11/2. Betfred betalade en gång ut vinster åt spelare som backade United för Premier League-vinst, före Arsenal slog ut ManU, och de utmanar nu ödet en andra gång genom att erbjuda 33/1 för att Alan Perrins lag slår ut Sir Alex.

Det blir även svårt för Rafa Benitez, vars lag fick den nästsvåraste lotten då de möter Inter Milan. Nerazzurri leder Europas nästbästa lag, och de ser svårslagna ut. Till skillnad från Inter är Liverpool rätt duktiga i denna turnering, och kan komma att ta sig vidare, men vadslagningsfirmorna tror inte att de klarar av det, och erbjuder 14/1. Inters 9/1 är bra värde, eftersom laget mycket väl kan komma att ta hem mästerskapet detta år.

Chelsea möter Olympiakos, och det är inte konstigt att Blues är tredje favoriter (7/1) för att vinna i Moska i maj. Grekerna har dock varit överraskande effektiva i turneringen, och vi kan komma att se en skräll i detta möte. En annan svårförutsägbar match är mellan Madrid (11/1) och Roma (33/1). Fernerbahce (200/1) och Sevilla (14/1) har chanser att nå de åtta bästa för första gången, vilket även gäller för antepost favoriterna FC Schalke (66/1) och FC Porto (40/1).

Dom: 2p Inter e/w för Champions League @ 10/1 (Paddy Power)

Tidigare rekommendationer: 2p FC Schalke e/w för Champions League @ 66/1

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS