Champions League - City eller München som vinner i morgon? Bet365 har oddsen

Av Annika Hersten på 8:09PM GMT 1 Oct 2013
Champions League - City eller München som vinner i morgon? Bet365 har oddsen

Idag tisdag, i morgon onsdag samt under torsdagen hålls den andra omgången av grundspelet ifrån årets Champions League. Under dagen idag har vi sett lag som Arsenal mot Napoli, Celtic mot Barcelona, Bucharest mot Chelsea, Ajax mot AC Milan samt Borussia Dortmund mot Marseille. Här fortsätter bland annat Arsenal att gå från storhet till storhet med fem raka segrar i Premier League samt seger från första omgången av Champions League där laget slog Marseille på bortaplan. Matchen är ännu inte över i skrivandes stund, med fem minuter in i andra halvlek. Trots detta vågar vi säga att Arsenal kommer att vinna även denna match efter att ha spelat till sig en 2-0 ledning över Napoli. Håller resultatet matchen ut rycker Arsenal till sig en ledning i grupp F, som ende lag på full pott framför fjolårsfinalisten Borussia Dortmund och Napoli, det vill säga om det tyska laget kan hålla sin 1-0 ledning hela vägen ut.

Under morgondagen bjuds vi på några spännande matcher så som Juventus mot Galatasaray, Manchester City mot regerande mästarna Bayern München, PSG som hemma tar sig an Benfica, Real Madrid som gästas av FC Köpenhamn samt Shakhtar Donetsk som på hemmaplan får besök av Manchester United. En titt på de Bet365 odds som erbjuds på matcherna har vi Juventus som klar favorit över det turkiska laget till Bet365 oddset 1,33 gånger insatsen. I matchen mellan Man City mot Bayern går gästerna in som favorit till 2,30 gånger pengarna. Med tanke på den något tveksamma inledning för City i Premier League är vi benägna att följa denna riktning och spela på det tyska laget som segrare.

PSG med Zlatan Ibrahimovic på topp spelas även dem som favorit, här till 1,83 gånger insatsen. Morgondagens klart tyngsta favorit faller på Real Madrid som får besök av den danska huvudstadens fotbollslag, FC Copenhagen. Ett bet365 spel på Real som segrare betalar låga 1,083 gånger pengarna. Sist ut har vi så Shakhtar mot Man Utd där hemmalaget får stå för favoritskapet till 2,50 gånger insatsen samtidigt som ett Man Utd spel betalar 3,00. Förr eller senare måste det börja lossna för det engelska laget och lyckas de hitta sitt spel i denna match och hålla ihop försvaret, då ska en seger inte vara långt borta.

Vårt kombispel bli då på Juventus, Bayern, PSG samt Man Utd som segrare, en Bet365 kombi som ger oss 16,8 i sammanlagt odds. Jagar ni lite extra utdelning, då kan ni spela på Leverkusen mot Real Sociedad med ett spel på det tyska laget som betalar 1,75. Lägger ni också till CSKA Moskva som segrare över Viktoria Plzen till 1,72 gånger insatsen, kommer denna sexling att betala 50,54 per satsad krona. Känner ni er extra modiga har ni också möjligheten att lägga till matchen Anderlecht mot Olympiakos som även den spelas som en öppen historia, likt Man U matchen. Lägger ni till ett spel på Anderlecht om segrare hoppar oddset upp till 126, ett oavgjort resultat får oddset att landa på 172 samt ett spel gästerna skulle betala 152 gånger pengarna.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS