Champions League – Få William Hill odds på Porto, Barcelona & Bayern

Av Annika Hersten på 1:37AM GMT 8 Mar 2013
Champions League – Få William Hill odds på Porto, Barcelona & Bayern

Fyra åttondelsfinaler är avverkade i årets Champions League. Vi såg där Real Madrid, Juventus, Borussia Dortmund och PSG avancera vidare till kvartsfinal. Nu står de fyra sista matcherna på schemat där de två första spelas den 13 match. Spelar då gör tyska Schalke04 som tar sig an det turkiska laget Galatasaray och spanska laget Barcelona ställas mot det italienska laget AC Milan.

Dagen efter, den 14 match spelas så de två sista matcherna och här har vi Bayern München mot Arsenal och Malaga mot Porto. Inför dessa fyra matcher har vi tre William Hill spel med klara favoriter, Schalke04, Barcelona och Bayern München som spelas till ett William Hill odds på max 1,67. I den fjärde och sista matchen har denna oddssättare satt en helt öppen match med endast 0,2 i odds som skiljer de två lagen. William Hill oddset på Malaga som segrare står i 2,40 samtidigt som Porto spelas till 2,62.

I den första matchen kommer Schalke04 och Galatasaray till returen med 1-1 i bagaget. Med det tyska laget nu sittandes med fördel av hemmaplan förväntar vi oss att de kommer att vinna. William Hill oddset spelas också i samma riktning där en seger för tyskarna betalar 1,67. Skulle turkarna vinna återbetalas ni 4,20 per satsad krona.

I match två har vi en tung hemmafavorit med en jobbig uppförsbacke inför returen. Barcelona ställs hemma mot gästande AC Milan och kommer inför matchen med ett 0-2 underläge. Det krävs nu minst 2-0 till Barcelona om de vill tvinga fram en förlängning. 3-0 gör att de avancerar samtidigt som 2-1 eller 3-1 gör att de förlorar. Nu spelas Barcelona som tung favorit i matchen till ett William Hill odds på 1,20 gånger pengarna. Vinner Milan och ni sätter spelet får ni 9,50 per satsad krona.

Den trejde matchen står mellan Bayern München och Arsenal och hemmalaget måste här prestera ett mindre mirakel för att de ska lyckas avancera. Med 1-3 i bagaget från det första mötet har Arsenal en gigantisk uppgift att klara av. Detta återspeglas också i William Hill oddset då Arsenal spelas som en stor underdog till 8,50 gånger pengarna. En seger för München Bayern ger 1,36. Med den fördel som tyskarna sitter med har vi svårt att se dem pressa allt för hårt utan istället bevaka sin ledning. Spelet för oss i denna match blir därför ett oavgjort, ett William Hill spel som ger oss 4,80 gånger insatsen.

Fjärde och sista matchen står mellan Malaga och Porto där de gästande portugisiska laget kommer till returen med en knapp 1-0 ledning. Lyckas Malaga kvittera i ett tidigt skede kan vad som helst hända. Lyckas däremot Porto peta in ett mål, då tvingas Malaga att pressa ännu hårdare framåt och därför även öppna upp bakåt för Porto att ta vara på. Vi kan se denna match sluta både 1-0 samt 1-3 efter full tid. Oddset hos William Hill pekar på Malaga som en knapp favorit inför matchen till 2,40 samtidigt som Porto spelas till 2,62. Vi har ännu inte bestämt oss hur vi kommer att spela i denna match och ber om att få återkomma närmare matchen med ett utlåtande.

Än har ni gott om tid till att placera era spel på dessa fyra matcher. Har ni ännu inte ett William Hill konto, då inte öppna ett redan nu och göra er redo.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS