Borthwick Englands följande kapten i rugby?

Av Marcus Larsson på 2:56AM GMT 26 Apr 2008
Borthwick Englands följande kapten i rugby?
Rugby Mad Girl

Phil Vickery är skadad, och Johnny Wilkinson kan heller inte spela, så William Hill har startat vadslagningen på vem som tar över som kapten för det engelska rugbylandslaget i sommarens första Test mot All Blacks.

William Hills gör Steve Borthwich från Bath till favorit med oddset 3/1, och även hans lagkamrat Ben Kay ligger bra till med 4/1. Samma odds gäller även för Lewis Moody och Simon Shaw, medan Nick Easter och Charlie Hidgson har 8/1, Mike Tindall har 10/1, och Danny Cipriani har 16/1.

Borthwick, som kommer att ansluta sig till Saracens i slutet av säsongen, var Englands kapten då laget tog en oinspirerad vinst över Italien i Six Nations i Rom. Vickery missade denna match på grund av sjukdom.

"Det ser inte ut att finnas någon direkt favorit i och med att Vickery inte kan spela, och det kommer att vara intressant att se vem Martin Johnson och Rob Andrew väljer för att leda laget in i en ny era", sade William Hills talesman Graham Sharpe.

Vickery, som har skadat sitt knä, kan antagligen heller inte delta i turneringen som spelas i Nya Zeeland denna sommar. Wasps-stjärnans knäligament slets av under en match mot Sale Sharks, och kommer inte att kunna spela på åtta veckor.

England kommer att spela två Test i Nya Zeeland. Det första Testet går av stapeln den 14 juni och deras motståndare All Blacks är mycket motiverade att bevisa att de är världens bästa lag, trots att de förlorade kvartsfinalen mot Frankrika i VM i fjol.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS