BETTINGUPPDATERING PÅ CHAMPIONS LEAGUE

Av Olaf Eriksson på 11:16AM GMT 29 Maj 2019
BETTINGUPPDATERING PÅ CHAMPIONS LEAGUE

Åttondelsfinalerna i Champions League är färdigspelade och vi har fått se flera oerhört spännande matcher utspela sig under de senaste veckorna. Nu tävlar de 8 återstående lagen om semifinalplatserna och samtliga skulle vilja se sig själva ta ytterligare ett kliv mot den stora europeiska titeln. 

Manchester City anses vara favorit att vinna Champions League-bucklan som har gäckat dem sedan de köptes av Abu Dhabi. Pep Guardiolas lag håller fortfarande kurs mot fyrdubbeln, då de ligger i toppen av Premier League (där de även är favoriter att vinna titeln), tillsammans med FA-cupen i tillägg till Ligacupen som de redan vunnit.

Oddset på att City ska vinna Champions League är för närvarande 3.25 och du kan lita på att oddset på dem kommer vara lägre i nästa omgång av tävlingen. Så om du verkligen tror att City har det som krävs för att vinna i år, så är det troligtvis bäst att satsa på dem nu.  

De största konkurrenterna att vinna Champions League-bucklan inkluderar Cristiano Ronaldos Juventus, som har spelat riktigt bra fotboll på sistone. De finns spelbara till ett odds omkring 4.50 hos många av de stora spelbolagen. Lionel Messis Barcelona finns även spelbara till liknande odds och det kommer bli intressant att se om det utvecklas en ny sammandrabbning mellan Messi och Ronaldo, kanske i en Champions League-final. 

Även Liverpool anses vara en stark utmanare att vinna Champions League och spelbolagen har för närvarande ett bästa odds på omkring 5 gånger pengarna. Den här säsongen har laget imponerat lika mycket i Europaspelet som i ligaspelet, och de kan ha väldigt goda chanser att lyckas ta sig vidare till semifinal. 

Oddsen har sedan ett stort hopp ner till Manchester United som för närvarande har ett odds på 17 gånger pengarna att vinna, så det är ganska osannolikt att laget får lyfta Champions League-bucklan i år. Det skulle vara den ultimata bekräftelsen för lagets nya tränare om de skulle lyckas ta hem ytterligare en osannolik Europacupvinst, men en semifinalplats skulle troligen anses vara mer än nog för att tillfredsställa förväntningarna på Old Trafford.

 Vi rekommenderar att du spelar på: 

<span>TOP</span>BOOKMAKERS

TOP BOOKMAKERS

1 Bet 365 1000KR BONUS
2 Unibet 1200KR BONUS
3 Betsson 1500KR BONUS
4 Betsafe 1000KR BONUS
5 Mr Green 5000KR BONUS
6 LeoVegas 200KR BONUS